اتفاقات مشکوک قبل از انتخابات فدراسیون فوتبال/ محرومیتی که ابلاغ نمی شود!
مدیری که در فدراسیون فوتبال بیشترین پرونده ها را علیه دیگران به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال می برد با محرومیت توسط ارکان قضایی مواجه شده است.
با توجه به نزدیکی انتخابات فدراسیون فوتبال و در حالی که زمان برگزاری آن هم تایید شده، باید هر اقدامی که این روزها در مجموعه مدیریتی فوتبال رخ میدهد زیر ذرهبین برود از جمله ماجرای تاخیر در ابلاغ رای دو مدیر محکوم فعلی فدراسیون.
به گزارش روزنامه اعتماد، در شمارههای پیشین چندین بار اشاره کردیم که یکی از نواب رییس فدراسیون فوتبال به دلیل ارائه سند غیرواقعی هنگام ثبتنام در انتخابات سال 1401 توسط کمیته اخلاق محروم و رای او نیز ابلاغ شده است. با این حال او همچنان سر کار خود حاضر میشود و دبیرکل فدراسیون یا روابط عمومی این نهاد قصدی برای ابلاغ و انتشار حکم ندارند.
در روزهای گذشته بار دیگر این موضوع مورد بحث رسانهها قرار گرفت ولی باز هم واکنشی را از سوی فدراسیون شاهد نبودیم.
خبرگزاری تابناک نوشت: «م. ق، مدیرکل سلامت و تربیتبدنی در یکی از وزارتخانه هاست و غ. ش، سمت مدیرکل امور مجلس در وزارتخانه مذکور را به عهده دارد. این در حالی است زمانی که این فرد برای پست نایبرییسی فدراسیون فوتبال در انتخابات ۸ شهریورماه ۱۴۰۱ ثبتنام کرده بود، نامهای را از وزارتخانه مذکور به کمیته بدوی انتخابات ارائه کرده که شرایط احراز خود را ثابت کند. با این حال، داشتن سمت مدیرکلی به خودی خود مانع از حضور در پست نایبرییسی میشده و به همین علت کمیته اخلاق او را از ادامه فعالیت در سمت نایبرییسی فدراسیون فوتبال محروم میکند. در خصوص شخص دیگر نیز همان طور که در بند (ب) ماده ۳ آییننامه انتخاباتی آمده: اعضای کمیتههای انتخاباتی نباید عضو هیچیک از ارکان دیگر فدراسیون باشند و نمیتوانند سمت مدیریتی در نهادهای دولتی داشته باشند. او نه در دور قبلی کمیته بدوی انتخابات و نه در دور جدید که هیات رییسه فدراسیون فوتبال به صورت غیرقانونی روال را طی کرده، نمیتواند عضویت داشته باشد. این شخص هماکنون مدیرکل امور مجلس یکی از وزارتخانههاست و عضویت او در کمیته بدوی انتخابات کاملا غیرقانونی محسوب میشود.» البته که در خبر تابناک اسامی این دو نفر به صورت کامل قید شده است. طبق گفته برخی نفرات فدراسیون، مدیر محروم شده در کمیته اخلاق یکی از افرادی است که بیشترین پروندهها را در مورد دیگران به ارکان قضایی فدراسیون میسپرده تا با آنها برخورد صورت بگیرد؛ به این معنا که از اهرم ارکان قضایی برای مقابله با مخالفان و رقبا استفاده میکرده است.
اما حالا خودش درگیر پروندهای شده که مانع ادامه فعالیت او در فدراسیون فوتبال شده است. به بیان دیگر میتوان گفت طبق همان ضربالمثل قدیمی «چاه کن ته چاه افتاده است» چاهی که فعلا خلاصی از آن امکانپذیر نیست. در عین حال همچنان این سوال پابرجاست که چرا حکمی که در کمیته اخلاق صادر و در کمیته استیناف تایید شده، ابلاغ نمیشود؟ آیا این مربوط میشود به انتخابات پیش روی فدراسیون فوتبال؟ یا ماجرا چیز دیگری است؟
در ماههای گذشته بهطور متناوب از استفاده سلیقهای مدیران فدراسیون فوتبال از ارکان قضایی فدراسیون نوشتیم. اتفاقی که باعث پایین آمدنشأن و جایگاه ارکان قضایی فدراسیون فوتبال شده است. این اتفاق هم میتواند به سیاهه لیستی که باعث نزول این ارکان شده، اضافه شود.
دیدگاه تان را بنویسید