کد خبر: 350497
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۰ ۰۸:۵۴:۴۴
| |

تاثیر فناوری نسل پنجم اینترنت در کشاورزی آینده چیست؟

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) پیش‌بینی کرده که برای تامین مواد غذایی جمعیت رو به رشد جهان، باید 70 درصد مواد غذایی بیشتری تا سال 2050 تولید کرد و در پاسخ به این نیاز، کشاورزان برای تولید بیشتر در زمین کمتر به فناوری‌های جدید از جمله فناوری نسل پنجم اینترنت (5G) نیاز دارند.

تاثیر فناوری نسل پنجم اینترنت در کشاورزی آینده چیست؟
کد خبر: 350497
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۰ ۰۸:۵۴:۴۴

اعتمادآنلاین| نسل پنجم اینترنت در صنایع بسیاری از جمله کشاورزی که بسیار قدیمی‌ است، تغییراتی ایجاد خواهد کرد. این فناوری جدید 100 برابر سریع‌تر از نسل چهارم، رشد داشته و ارتباط بین دستگاه‌ها و سرورها را سریع‌تر کرده و حامل اطلاعات بیشتری نسبت به سایر شبکه‌های پیشین خود است.

استفاده از این فناوری در کشاورزی، موجب ارسال سریع اطلاعات با استفاده از حسگرها و هواپیماهای بدون سرنشین با کنترل از راه دورشده، همچنین به کشاورزی خودکار نیز کمک کرده است.

به عنوان مثال، از هواپیماهای بدون سرنشین با استفاده از فناوری 5G برای تولید سیب زمینی در هلند استفاده می‌شود.

در ژاپن نیز از حسگرهای 5G برای نظارت بر دمای آب و غلظت نمک در مزارع استفاده می‌شود.

در انگلستان، از قلاده‌های 5G و یک برنامه هوشمند به نام Me+Moo که به یک گاو متصل شده، سلامت و رفتار حیوان بررسی می‌شود. گاوها با استفاده از قلاده‌های 5G تحت کنترل هستند و همه اطلاعات مرتبط با آنچه که می‌خورند تا نحوه خوابیدن، به کشاورز ارسال می‌شود. کشاورزان این اطلاعات را مشاهده کرده و در صورت مشاهده خطر، از دامپزشک یا متخصص تغذیه دام، کمک می‌گیرند.

دانکن فوربس، مدیر این پروژه اظهار کرد: با کمک این برنامه سلامت و رفتار عادی، نشانه‌های اولیه بیماری و یا بارداری حیوان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کنترل مزارع بزرگ با استفاده از این فناوری نیز بسیار راحت خواهد بود و از این طریق، می‌توان اطلاعات را از راه دور جمع‌آوری کرد.

این فناوری می‌تواند به سیستم‌های آبیاری کمک کند تا در زمان بهینه روز فعال شوند.همچنین بهترین مکان برای تغذیه دام را مشخص می‌کند.

پروژهG RuralFirst5 ، در سال 2017، برای اولین بار در جهان موفق شد تا کاشت و برداشت محصول را بدون دخالت انسان انجام دهد.

تراکتورهای خودمختار، بذرها را کاشتند، هواپیماهای بدون سرنشین با کمک حسگرها، محصولات را تحت نظر داشتند. کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات، نیز توسط دستگاه‌هایی کوچک با استفاده از نمونه‌گیری، ارزیابی شدند.

پروژه دیگری با نام Hands-Free Hectare در سال 2018 توانست برداشت موفق محصول را انجام دهد.

اکنون با استفاده از فناوری 5G سمپاشی محصولات کشاورزی نیز بهتر و با دقت بیشتری انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها