کد خبر: 366570
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۲:۱۲:۰۰
| |

سلطانی‌فر:

پاداش ورزشکاران سالم و معلول برابر است

وزیر ورزش و جوانان گفت: در سال گذشته دو سوم جوایزی پرداخت شده به ورزشکاران مدال‌آور، مربوط به پارالمپیکی‌ها بود و پاداش ورزشکاران مدال‌آور معلول با افراد سالم به طور کامل برابر است.

پاداش ورزشکاران سالم و معلول برابر است
کد خبر: 366570
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۲:۱۲:۰۰

اعتمادآنلاین| مسعود سلطانی‌فر امروز (چهارشنبه) در دیدار با ورزشکاران معلول کشور ضمن تبریک روز جهانی معلولان افزود: امیدوارم با اجرای دقیق قانون جامع حمایت از معلولان، بتوانیم همه امکانات لازم را برای حضور بهتر این عزیزان در جامعه فراهم کنیم.

وی اظهار داشت: طی هفته گذشته 2 بار در جلسات هیات دولت مسائل مربوط به مناسب‌سازی فضاهای ورزشی و عمومی، تحصیل، اشتغال و ورزش معلولین مطرح شد و همه اعضای حاضر برای بهینه‌سازی هر چه بیشتر تمام این موارد اتفاق نظر داشتند.

وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: در بسیاری از عرصه‌ها معلولان هیچ محدودیت و تفاوتی با افراد سالم ندارند و حتی تواناتر هستند. در هشت دوره بازی‌های پارالمپیک ورزشکاران کشورمان 266 مدال گرفتند که برگ زرینی در تاریخ ورزش کشور است. در بازی‌های پاراآسیایی 2018 جاکارتا با 132 مدال و یک پله صعود نسبت به جایگاه چهارمی 2 دوره قبلی به مقام سوم رسیدیم. بسیار امیدواریم در پارالمپیک 2020 توکیو هم ورزشکاران ایران درخشان ظاهر شوند و افتخار آفرینی داشته باشند.

سلطانی فر تاکید کرد: در سال گذشته دو سوم جوایزی پرداخت شده به ورزشکاران مدال‌آور، مربوط به پارالمپیکی‌ها بود و پاداش ورزشکاران مدال‌آور معلول با افراد سالم به طور کامل برابر است. در بیش از 120 سفر استانی که طی سه سال گذشته داشتم همواره تاکید اصلی من به مدیران کل استان‌ها رفع مشکلات معلولان بود. برای استفاده جانبازان و معلولان از اماکن و فضاهای ورزشی هیچ محدودیتی وجود ندارد و نباید هزینه‌ای دریافت شود.

وی گفت: مسئولان کشور با تاکید مقام معظم رهبری و رییس جمهوری هیچ گونه محدودیتی برای خدمت رسانی بهتر به معلولان و جانبازان قائل نیستند. 10 درصد جمعیت کشور یعنی 7.5 میلیون نفر معلول هستند و باید شرایط مناسب برای اشتغال، تحصل و ورزش آنها فراهم شود. به معاون وزارت ورزش هم تاکید داشتم که از تمام اختیارات قانونی خود برای حل مشکلات و ایجاد شرایط بهتر برای معلولان استفاده کنند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان تاکید کرد: تاثیر افتخار آفرینی یک ورزشکار جانباز یا معلول در جامعه خیلی بیشتر از افتخار آفرینی افراد سالم است. قهرمانی یک معلول مبین عزم و اراده آن ورزشکار است و انگیزه زیادی برای میلیون‌ها نوجوان و جوان ایرانی ایجاد می‌کند تا برای افتخار آفرینی و اهتزاز پرچم کشورشان تلاش بیشتری کنند.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها