کد خبر: 231755
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ۱۰:۲۰:۰۰
| |

معاون متوسطه آموزش و پرورش:

300 هزار دانش‌آموز هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند

معاون متوسطه آموزش و پرورش بیان کرد: حدود 300 هزار نفر از دانش‌آموزان هنوز اطلاعات ثبت‌نامی را وارد سامانه نکرده‌اند.

300 هزار دانش‌آموز هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند
کد خبر: 231755
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ۱۰:۲۰:۰۰

اعتمادآنلاین| علی زرافشان درباره آمار ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید، گفت: خوشبختانه تا به الان وضعیت ثبت‌نام رضایت بخش بوده است، البته ثبت نام در مدارس طی دو مرحله انجام می‌شود؛ مرحله اول در سطح مدرسه است که دانش‌آموزان با مراجعه حضوری ثبت‌نام را انجام می‌دهند و مرحله انتقال اطلاعات به سامانه سناد است که سامانه متمرکز ما برای ثبت داده‎های دانش‌آموزان است، البته مرحله دوم نسبت به مرحله اول کمی با تاخیر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: اطلاعاتی که تا دیروز وارد سامانه سناد شده به این ترتیب است که شش میلیون و 844 هزار و 749 نفر در مقطع ابتدایی، سه میلیون و 166 هزار و 74 نفر در دوره اول متوسطه، دو میلیون و 310 هزار و 975 نفر دانش آموز در دوره دوم متوسطه ثبت‌نام کردند. از این 2310975 دانش‌آموز سه هزار 382 هزار و 788 نفرشان در شاخه فنی و حرفه‌ای و یک میلیون 518 هزار و 292 نفر در شاخه نظری و 407هزار و 573 نفر در شاخه کار دانش ثبت نام کردند.

زرافشان با بیان کمترین آمار ثبت‌نام در میان دانش آموزان پایه دهم گفت: تقریبا کمترین میزان ورود اطلاعات در بین دانش آموزان به پایه دهم اختصاص دارد. حدود 300 هزار نفر از دانش آموزان هنوز اطلاعاتشان را وارد سامانه نکرده‌اند. البته علت این است که یک تعداد از دانش آموزان در شهریور ماه موفق به دریافت نتیجه قبولی شده و بعد برای ثبت نام مراجعه می‌کنند. توزیع دانش آموزان بین شاخه‌ها و رشته‌ها تا به الان تقریبا مشابه آن چیزی است که سال قبل اتفاق افتاده و تاکنون حدود 35/5 درصد دانش آموزان در رشته فنی و حرفه‌ای و کاردانش ثبت نام کردند، ولی برآورد ما این است که همان 38/5 درصد سال قبل در این رشته‌ها ثبت‌نام خواهند کرد.

معاون متوسطه آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که امسال هدایت تحصیلی دانش آموزان برای انتخاب رشته و سوق دادن دانش‌آموزان به سمت رشته‌های مهارتی به چه صورت بوده است؟ گفت: هیچ دانش‌آموزی را به هیچ جایی سوق نمی‌دهیم، اما در دستورالعمل هدایت تحصیلی برای ورود دانش‌آموزان به شاخه‌ها و رشته‌ها یک حداقل توانمندی تعریف شده که آن هم طبیعی است، یعنی اگر کسی بخواهد در رشته فنی و حرفه‌ای، ریاضی یا تجربی و... ثبت نام کند، باید حداقل نمره را در این رشته‌ها بدست آورد. طبق دستورالعمل قبلی دانش آموزان بر اساس نمراتی که بدست آورده‌اند، اولویت‌ها در فرم تحصیلی برایشان تعیین می‌شود که بر اساس اولویت الف، ب، ج، د است.

زرافشان اضافه کرد: البته ممکن است یک دانش آموز در رشته‌ای اولویت الف را و در رشته‌های دیگری اولویت ج را داشته باشد. در اولویت رشته الف بلافاصله می‌تواند ثبت نام کند، ولی اگر می‌خواهد در رشته‌ای که اولویت ج دارد ثبت‌نام کند، باید منتظر بماند تا دانش آموزان الف وب در آن رشته ثبت نام و بعد او اقدام کند. خوشبختانه امسال و سال گذشته آرامش خوبی در ثبت نام وجود داشته است. همچنین دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان نسبت به نوع هدایت تحصیلی رضایت‌مندی داشتند.

وی در پایان با اشاره به استقبال از رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش نسبت به سال گذشته گفت: به دلیل اینکه امسال یک پایه در رشته فنی و حرفه‌ای و کاردانش اضافه شده است، به طور طبیعی 300 هزار نفر به جمعیت دانش آموزان اضافه می‌شود؛ یعنی جمعیت 600 هزار نفری ما به 900 هزار نفر می‌رسد. پیش‌بینی ما این است که همان 38/5 درصد سال قبل را امسال نیز داشته باشیم. ناگفته نماند، افزایش آمار دانش‌آموزان در استان‌هایی از جمله اصفهان که امسال چند هنرستان جدید افتتاح کرده، ‌طبیعی است، ولی دستیابی به همان آمار 38 درصدی برای ما رضایت بخش است.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها