کد خبر: 256813
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۲ ۰۹:۱۹:۰۰
| |

وزیر اسبق بهداشت در واکنش به استعفای هاشمی؛

با درایت می‌توان جلوی ریخت‌‌ و پاش‌ها را گرفت

وزیر اسبق بهداشت در واکنش به استعفای قاضی‌زاده هاشمی به دلیل کاهش بودجه سلامت گفت: به نظرم می‌توان با کمی دقت و درایت از ریخت و پاش‌های اضافی جلوگیری کرد، به خصوص در شرایط فعلی که کل مملکت از لحاظ تامین بودجه با مشکلات بسیاری مواجه است.

با درایت می‌توان جلوی ریخت‌‌ و پاش‌ها را گرفت
کد خبر: 256813
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۲ ۰۹:۱۹:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ ایرج فاضل (وزیر اسبق بهداشت و رییس مستعفی سازمان نظام پزشکی) درباره استعفای وزیر بهداشت به دلیل کاهش بودجه سلامت گفت: فعلا قصد ندارم نوع عملکرد ایشان را ارزیابی کنم، اما آنطور که من برداشت کرده‌ام بودجه امسال ده درصد افزایش یافته و به نظرم می‌توان با کمی دقت و درایت از ریخت و پاش‌های اضافی جلوگیری کرد، به خصوص در شرایط فعلی که کل مملکت از لحاظ تامین بودجه با مشکلات بسیاری مواجه است.

فاضل تصریح کرد: باید بتوانیم با بودجه موجود، حوزه سلامت و درمان را مدیریت و اداره کنیم، زیرا کمبود بودجه‌ای که از آن سخن می‌گوییم، در همه بخش‌ها از جمله بخش آموزش وجود دارد و این بخش نیز به اندازه بخش سلامت و درمان با اهمیت و مهم است، لذا لازم است که با بودجه موجود به اداره بخش‌های مختلف بپردازیم.

وی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان با بودجه‌های تخصیص یافته فعلی به مدیریت بهینه بخش‌های مختلف پرداخت، گفت: در حال حاضر و در شرایط موجود تنها راه مدیریت با این بودجه‌ها صرفه‌جویی است، علاوه بر اینکه در نوع مدیریت بودجه هم باید اتفاق‌های مثبتی رخ دهد.

وزیر اسبق بهداشت خاطرنشان کرد: در بخش‌های آزمایشگاه، عکسبرداری، دارو و درمان‌های سرپایی و بستری مبالغ سنگینی هزینه می‌شود که می‌تواند اینطور نباشد و آن هزینه‌های اضافه را صرف موارد دیگر کرد.

فاضل تاکید کرد: باید برای این صرفه‌جویی‌ها برنامه‌ریزی دقیقی وجود داشته باشد تا علاوه بر کم‌کردن هزینه‌ها، بخش‌های موجود در حوزه سلامت و درمان به بهترین شکل اداره شوند.

وی تصریح کرد: در ابتدای تغییر و تحولات موجود به طور قطع نظرم بر این بود که برای پرداخت‌ها در نظام سلامت باید سقف در نظر گرفته شود، چرا که در غیر این صورت مدیریت بودجه و تامین هزینه‌های موجود، نتیجه مثبت و کارآمدی نخواهد داشت.

وزیر اسبق بهداشت در پایان گفت: به هرحال باید در نحوه مدیریت‌ها تجدیدنظر کنیم و خودمان را با شرایط موجود وفق دهیم، زیرا در شرایط فعلی از لحاظ تامین بودجه و درآمدزایی با سختی‌های بسیاری مواجهیم.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها