مسعود عالی پور وکیل پایه یک دادگستری در گفتوگوی با «اعتمادآنلاین» پاسخ میدهد:
آیا امکان تبرئه از مجازات بعد از صدور حکم قطعی وجود دارد؟
بنده به اتهام کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول به چهار سال حبس محکوم شدهام، البته در اثنای رسیدگی در دادسرا مال را به مالک برگرداندهام اما دادگاه به رسیدگی ادامه داد و حکم صادر کرد، وکیل بنده هم رضایت شاکی را در پرونده نگذاشته بود آیا با وجود اینکه حکم قطعی شده راه حلی وجود دارد تا تبرئه شوم؟
اعتمادآنلاین| میراندا مهدوی: پایگاه خبری «اعتمادآنلاین» در نظر دارد در راستای انجام رسالت آگاهیبخشی به جامعه و ارتقای سطح دانش شهروندان نسبت به امور شهری و مسئولیتهای قانونی موثر بر آن همچنین ارایه خدمات مشاوره حقوقی رایگان با همکاری وکلای برتر دادگستری، قضات با تجربه و اساتید برجسته حقوقی، به پرسشها و سوالات مخاطبان و شهروندان گرامی در این حوزه پاسخ دهد.
شما میتوانید سوالات و مشکلات حقوقی خود را از طریق تلگرام به آیدی @Modiretemad با ما در میان بگذارید، مشاوران حقوقی ما در «اعتمادآنلاین» پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
پرسش مخاطبان اعتمادآنلاین: با سلام و احترام؛ بنده به اتهام کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول به چهار سال حبس محکوم شدهام، البته در اثنای رسیدگی در دادسرا مال را به مالک برگرداندهام اما دادگاه به رسیدگی ادامه داد و حکم صادر کرد، وکیل بنده هم رضایت شاکی را در پرونده نگذاشته بود آیا با وجود اینکه حکم قطعی شده راه حلی وجود دارد تا تبرئه شوم؟
پاسخ مسعود عالی پور وکیل پایه یک دادگستری : کلاهبرداری از جمله جرایم غیر قابل گذشت است و حتی در صورت گذشت شاکی از طرف مدعی العموم قابل پیگری است، رضایت شاکی تا قبل از صدور حکم تنها میتواند در تخفیف مجازات موثر باشد با این حال با توجه به اینکه حکم قطعی شده است شما میتوانید وفق ماده 483 قانون مجازات اسلامی درخواست کنید در میزان مجازاتتان تجدیدنظر شود که در این صورت دادگاه در صورت اقتضا و در حدود قانون در میزان مجازات تخفیف میدهد.
دیدگاه تان را بنویسید