کد خبر: 264284
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ۱۶:۱۳:۰۰
| |

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خبرداد؛

راه اندازی مدارس اوتیسم در همه استان‌های کشور

مجید قدمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خبر داد: حداقل یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌های کشور راه اندازی خواهد شد. 

راه اندازی مدارس اوتیسم در همه استان‌های کشور
کد خبر: 264284
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ۱۶:۱۳:۰۰

اعتمادآنلاین| مجید قدمی در سفر به استان اصفهان گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی باید معلمی را از دانشگاه تحویل بگیرد که بتواند دانش آموزان اوتیسم را تربیت کند، اما به دلیل اینکه دانشگاه‌ها به وظیفه خود عمل نکردند، سازمان مجبور شد خود این اقدام را انجام دهد.

وی تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به این نتیجه رسید که امیدی به دانشگاه‌ها نیست و باید مجموعه کتابدرباره آموزش دانش آموزان اوتیسم، گردآوری و منتشر کند.

قدمی خاطرنشان کرد: قلم زدن، تولید محتوا، طراحی و برنامه ریزی آموزشی در این زمینه کار آسانی نیست، اما تا کنون در سه پایه کتاب تولید شده و انتشار کتاب‌های سه پایه دیگر نیز در حال انجام است.

وی اضافه کرد: این قشر از دانش آموزان حق دارند که آموزش ببینند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به فعالیت 48مرکز آموزش اوتیسم در کشور شامل 30مرکز دولتی یادآور شد: بنابر آمار‌های جهانی از هر 65نوزاد یک نفر به اوتسیم مبتلا می‌شود، اما سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بچه‌های بین 50تا 70درصد را در این مدرسه‌ها پذیرش می‌کند.

وی ادامه داد: بر اساس ابزار‌های تشخیصی این سازمان، دانش آموزانی که مجوز ورود به این مدرسه را دریافت نکنند باید خدمات توانبخشی از سوی سازمان بهزیستی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

قدمی، آموزش و پرورش استثنایی در جهان را مرهون پیگیری پدران و مادران دانش آموزان دانست و تصریح کرد: پدران و مادران باید از احقاق حق آن‌ها دفاع کنند که ارائه آموزش یکی از مولفه‌ها است و باید مسائل مالی و اشتغال نیز از سوی انجمن اوتیسم دنبال شود.

وی از تحصیل دو هزار و 800نفر دانش آموز طیف اوتیسم در کشور خبر داد و افزود:شمار دانش آموزان استثنایی کشور در ابتدای انقلاب با جمعیت 40میلیون نفری هشت هزار نفر بود که این آمار به 152هزار نفر رسیده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، نسبت دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در جهان را چهار پسر به ازای یک دختر اعلام و عنوان کرد: این دانش آموزان در هفت گروه از جمله بینایی، شنوایی، جسمی و حرکتی، ارتباط عاطفی و اختلال یادگیری جای می‌گیرند.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای راه اندازی دست کم یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌ها اضافه کرد: برنامه ریزی در این زمینه از پیچیدگی‌های ویژه‌ای برخوردار بوده و نیازمند نیروی انسانی، فضای آموزشی و نیروی توانبخشی است.

منبع: میزان

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها