کد خبر: 268133
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ۱۵:۱۹:۰۰
| |

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان:

کتب کمک درسی در دوره ابتدایی ممنوع است/ والدین از کلاس‌های تست دوری کنند

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه استفاده از هرگونه کتب کمک آموزشی و آزمون‌های زائد در مدارس دبستانی ممنوع است از ولی دانش‌آموزان خواست از کلاس‌های تست و کنکور دوری کرده و در مقابل به مهارت آموزی فرزندانشان بیشتر توجه کنند.

کتب کمک درسی در دوره ابتدایی ممنوع است/ والدین از کلاس‌های تست دوری کنند
کد خبر: 268133
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ۱۵:۱۹:۰۰

اعتمادآنلاین| حمیدرضا ناظم زاده معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به آمار بازماندگان از تحصیل در مقطع متوسطه استان اصفهان اظهار کرد: در دوره متوسطه اول، بازماندگان از تحصیل 2 هزار نفر در سطح استان هستند. 517 نفر جذب شده‌اند.

وی ادامه داد: این بازماندگان از تحصیل علل زیادی دارند. برخی بیماری خاصی دارند یا بدسرپرست هستند. در متوسطه دوم 10 هزار و 374 نفر بازمانده داشتیم که 6 هزار نفر با تحصیل بازگشته اند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در خصوص حوزه آموزش متوسطه، حلقه مفقوده، مهارت نداشتن دانش‌آموزان بوده است. دانش آموزان بعد از دریافت دیپلم، مهارت‌های فنی و اجتماعی ندارند.

ناظم زاده ادامه داد: در سال‌های اخیر به این موضوع پرداخته شده است. طرح‌های مختلفی در زمینه مهارت آموزی اجرا شده است. برای مثال مدیر اجازه دارد 2 ساعت از برنامه رسمی مدرسه را به مهارت آموزی برای دانش‌آموزان بپردازد.

وی از اولیا خواست با تغییر فرهنگ، از دوره‌‎های کنکور و تست دوری کنند و در مقابل به افزایش مهارت‌های فرزندانشان بپردازند.

کتب کمک درسی در دوره ابتدایی ممنوع است

همچنین معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: استفاده از هرگونه کتب کمک آموزشی و آزمون‌های زائد در مدارس دبستانی ممنوع است.

شهین جوانی ظهار کرد: در دوره ابتدایی نوآموزانی داریم که باید وارد پایه اول می‌شده و نشده‌اند. گروه دیگری ثبت نام شده، چند پایه گذرانده و ادامه تحصیل نداده‌اند.

وی ادامه داد: در مجموعه در دوره ابتدایی در استان اصفهان 4 هزار نفر بازمانده از تحصیل داریم. بیش از هزار نفر باید وارد آموزش و پرورش می‌شدند که نشده‌اند. امروز توانسته‌ایم 92.28 درصد دانش‌آموزان جذب شده‌اند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: این افتخار است که امروز در دورترین روستا و در جایی که هیچ دستگاه و ارگانی وجود ندارد نیز معلم و دانش آموزان وجود دارند و درس می‌خوانند.

جوانی تصریح کرد: آموزش با کیفیت حق کودکان است. باید نظارت کافی داشته باشیم. در راستای توسعه عدالت آموزشی در مدارس، مدارس عشایری شکل گرفته‌اند. در حال حاضر 161 مدرسه عشایری در استان وجود دارد.

وی افزود: جذب نوآموزان در دوره پیش دبستانی بیش از 74 درصد بوده است. برای همه فرهنگیان سطح استان پیامک ارسال می‌شود تا با آموزش و پرورش برای جذب کودکان بازمانده از تحصیل همکاری کنند. مشکل اصلی آموزش و پرورش در خصوص بازماندگان از تحصیل، ناشناخته بودن آنها است. آموزش و پرورش از هر کودک بازمانده از تحصیلی که اطلاع پیدا کند خانه به خانه پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: استفاده از هرگونه کتب کمک آموزشی و آزمون‌های زائد در مدارس دبستانی ممنوع است. کودکان باید امنیت روانی داشته باشند. استفاده از این کتب موجب می شود روحیه پرسشگری و روابط اجتماعی از دانش آموزان گرفته شود.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها