روزانه 3000 مأموریت اورژانس در پایتخت انجام میشود
رئیس سازمان اورژنس تهران با بیان این که گستردگی اورژانس از ارگانهای دیگر بیشتر است گفت: اگر زمان انجام مأموریتها به هشت دقیقه کاهش یابد میتوان گفت انقلاب بزرگی در زمینه انتقال بیمار رخ داده است زیرا هرچه بیماران سریعتر به بیمارستان منتقل شوند، شانس بهبودی آنها بیشتر است.
اعتمادآنلاین| دکتر پیمان صابریان در حاشیه راهپیمایی روز 22 بهمن، با اشاره به دستاوردهای اورژانس بعد از انقلاب اسلامی گفت: سال 54 اورژانس کشور با حدود هفت پایگاه آن هم برای موارد خاص افتتاح شد تا اگر اتفاقی برای شخص خاصی رخ داد به وی رسیدگی شود، اما در حال حاضر تقریباً 197 پایگاه داریم و روزانه حدود 3000 مأموریت در حال انجام است.
وی با بیان اینکه تعداد آمبولانسها پیش از انقلاب حدود هشت مورد بوده است، افزود: در حال حاضر تعداد آمبولانسها به حدود 370 دستگاه افزایش یافته که حدود 230 دستگاه از آنها عملیاتی است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر نیز حدود 250 موتورلانس داریم ادامه داد: فکر نمیکنم شهری در دنیا وجود داشته باشد که مجهز به این تعداد موتورلانس باشد. همچنین بخش امداد هوایی نیز در سالهای اخیر شکل گرفته است.
رئیس اورژانس تهران تصریح کرد: کدهای 724 و 247 نیز مربوط به مدیریت و درمان سکتههای قلبی و مغزی است که این دو طرح در کشورهای معدودی از جهان انجام میشود که آنها هم جزو کشورهای پیشرفته و سطح یک هستند.
وی در ادامه با اشاره به لوازمی که توسط اورژانس استفاده میشود، توضیح داد: لوازمی که استفاده میکنیم مثل پتوی نجات یک بار مصرف که حدود یکسال است استفاده میشود، با استانداردهای روز دنیا برابری میکند.
همچنین آتل های یکبار مصرف هم استفاده میکنیم و بعد از آن هم دیگر آنها را پس نمیگیریم؛ کمتر کشوری سراغ داریم وسیلهای به مریض بدهد و پیگیر پس گرفتنش نباشند و مریض با همان وسیله به بیمارستان منتقل شود.
صابریان با اشاره به اینکه کار اورژانس تهران از نظر تعداد عملیات نیز بسیار زیاد است و روزانه بین 7000 تا 9000 تماس با اورژانس تهران برقرار میشود، گفت: این امکان قبلاً وجود نداشته و همه اینها نشان میدهد که چقدر پیشرفت کردهایم. میتوان گفت که گستردگی اورژانس از ارگانهای دیگر بیشتر و از هیچ به سطح کاملاً قابل قبولی رسیده است.
همچنین اورژانس ارگانی است که خدماتش را به صورت رایگان ارائه میدهد و کیفیت کارش هم بالاست.
صابریان ادامه داد: با توجه به تراکم بالای جمعیت تهران و مشکلاتی که در معابر این شهر وجود دارد نیاز داریم پایگاهها افزایش یابد تا بتوانیم خدمات را با سرعت بیشتری ارائه دهیم. اگر زمان انجام مأموریتها به هشت دقیقه کاهش یابد میتوان گفت که انقلاب بزرگی در زمینه انتقال بیمار رخ داده است زیرا هرچه بیماران سریعتر به بیمارستان منتقل شوند، شانس بهبودی آنها بیشتر است.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید