کد خبر: 273849
|
۱۳۹۷/۱۲/۰۷ ۱۴:۰۵:۰۰
| |

دانش آموزان ابتدایی تکلیف نوروزی ندارند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: برابر بخشنامه وزارت آموزش و پرورش و راهبرد سند تحول بنیادین، ارائه هرگونه تکلیف نوروزی در قالب پیک، تکلیف، درس‌نامه و سایر موارد ممنوع است.

دانش آموزان ابتدایی تکلیف نوروزی ندارند
کد خبر: 273849
|
۱۳۹۷/۱۲/۰۷ ۱۴:۰۵:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ ایرج بیت اللهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: برابر بخشنامه وزارت آموزش و پرورش و راهبرد سند تحول بنیادین، ارائه هرگونه تکلیف نوروزی در قالب پیک، تکلیف، درس‌نامه و سایر موارد ممنوع است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش افزود: وزارت آموزش و پرورش با نگرشی تحول‌گرا در امر کیفیت بخشی به آموزش در مدارس با حذف تکالیف غیرضروری، طرح های نوینی را دنبال می‌کند که بازده آن در جذابیت یادگیری دروس و ارتقاء کیفیت آموزشی بسیار موثر است.

وی، فعالیت داستان نویسی و داستان خوانی در قالب طرح عید و داستان برای دانش آموزان ابتدایی را از اهم این راهبردها دانست و عنوان کرد: این شیوه نامه و جزییات طرح به مدارس ابلاغ شده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به نحوه‌ اجرای طرح عید و داستان در مدارس یادآور شد: دانش آموزان به انتخاب خودشان فقط یکی از فعالیت‌های سه گانه (داستان خوانی، داستان نویسی یا داستان گویی) را انجام می‌دهند و هیچ تقسیم بندی برای انجام فعالیت‌ها و یا اجبار به انتخاب یکی از فعالیت‌ها در کار نیست.

به گفته بیت اللهی، دانش آموزان و خانواده‌های آنها در صورت انتخاب فعالیت داستان خوانی، در انتخاب کتاب مورد نظر برای خلاصه کردن آزادی عمل دارند و به هیچ عنوان نباید مجبور به خرید کتاب خاصی شوند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان همچنین یادآور شد: آموزگاران و مدیران می‌توانند در انتخاب کتاب مناسب فقط راهنمایی لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به اقدامات تبیینی و پشتیبانی از این طرح، گفت: مدیران مدارس و روسای آموزش و پرورش می‌توانند از ظرفیت سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و یا افراد خیر برای تامین کتاب داستان به صورت رایگان برای دانش آموزان در مناطق کمتر برخوردار استفاده کنند و اخذ هر گونه وجه در این شیوه نامه ممنوع است.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت انس دانش آموزان با کتاب، ترویج فرهنگ مطالعه و تقویت مهارت‌های نوشتن و خلاقیت و مهارت‌های گفتاری و ابراز وجود و انتقال غیر مستقیم پیام‌های تربیتی از طریق داستان، مدیران مدارس و روسای مناطق و همکاران آموزش ابتدایی باید از همه ظرفیت‌های محلی در اجرای این مهم بهره گیرند.

وی با تاکید بر اینکه همه دانش آموزان در این طرح باید به خاطر اجرای فعالیت‌های عید و داستان مورد توجه قرار گیرند و به کار آنها بازخورد داده شود، خاطرنشان کرد: تشویق برای انجام فعالیت، ارائه نقاط قوت و ارائه نقاط قابل بهبود هریک از فعالیت‌ها در شمار بازخوردهای این طرح است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان ادامه داد: در کلاس‌های درس و در فعالیت‌های فوق برنامه و در برنامه‌های ویژه مدرسه، فعالیت‌های انجام شده دانش آموزان باید ارائه و در هفته بزرگداشت مقام معلم در هر مدرسه، نمایشگاهی از فعالیت‌های دانش آموزان در طرح عید و داستان برگزار شود.

بیت‌اللهی با اشاره به اینکه ایجاد هر گونه فضای رقابتی و رتبه بندی آثار ممنوع است، بیان کرد: دانش آموز می‌تواند با توجه به علاقه و رغبت خود در هر موضوع دلخواه، داستانی را با دستخط خود بنویسد و در صورت علاقه و متناسب با آن نقاشی‌هایی را هم ترسیم کند.

وی در پایان گفت: دانش آموز می‌تواند گزارش سفر عید خود را به صورت مصور یا غیر مصور با دستخط خود بنویسد و همچنین می‌تواند پای قصه مادر بزرگ‌ها و پدر بزرگ‌ها و یا سایر افراد بنشیند و ضمن شنیدن قصه، آن را با دستخط خودش در قالب کتاب داستان باز آفرینی کند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها