رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد:
ضرورت توزیع صحیح اقلام امدادی در مناطق سیلزده
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به تمهیدات صورت گرفته در شهرهای متاثر از سیل و آبگرفتگی بر ضرورت توزیع صحیح و مدیریت شده اقلام امدادی در مناطق سیل زده تاکید کرد.
اعتمادآنلاین| علی اصغر پیوندی روز سه شنبه در جلسه قرارگاه عملیاتی امداد و نجات هلال احمر در جنوب کشور با اعلام این مطلب اظهار داشت: آن طور که شواهد نشان می دهد به لطف خدا شرایط در مناطق سیل زده استان لرستان بهتر و با اطمینان بیشتر جلو می رود.
وی با تبریک اعیاد شعبانیه و آرزوی حل مشکل سیلاب استان خوزستان، تصریح کرد: امیدواریم بحران سیلاب که در لرستان زودتر از خوزستان شروع شده هرچه زودتر تمام شود و اقلام امدادی هم در پلدختر باید زودتر توزیع شود.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به شرایط سیل زدگان و وضعیت مناطق سیل زده استان خوزستان، توضیح داد: در اطراف اهواز آب به داخل شهر سرایت کرده بود که با تمهیداتی که در جلسه ستاد بحران استان توسط وزیر کشور و وزیر نیرو اندیشیده شد، امیدواریم با کاهش خروجی دبی آب از سد کرخه، اهواز از آبگرفتگی نجات پیدا کند.
پیوندی با اشاره به بارش های آتی در استان خوزستان، یادآور شد: البته بارندگی را جمعه، شنبه و یکشنبه در لرستان و خوزستان داریم که خوشبختانه شدت چندانی ندارد و به صورت پراکنده و نقطه ای است. تا هفته پس از آن هم بارش چندانی نخواهیم داشت و البته امیدواریم که سیلاب فروکش کند و بتوان عملیات امدادرسانی را با دقت و سرعت و جدیت انجام داد.
رئیس جمعیت هلال احمر پس از استماع گزارش مسئولان امدادی مناطق سیل زده، دستوراتی را برای بهبود شرایط امداد و نجات در منطقه صادر کرد.
در آغاز این جلسه، رئیس سازمان امداد و نجات، مدیران عامل جمعیت هلال احمر استان های فارس و تهران و مسئولان ذیربط به ارائه گزارش و تحلیل شرایط موجود در مناطق متأثر از سیل پرداختند.
در پایان این جلسه نیز، مارک هافمن نماینده صلیب سرخ کشور آلمان در قرارگاه عملیاتی امداد و نجات جنوب کشور حضور یافت و مورد تقدیر رئیس جمعیت هلال احمر قرار گرفت.
یادآور می شود، محموله کمک های بشردوستانه صلیب سرخ کشور آلمان شامل قایق و تجهیزات عملیات در سیلاب به خوزستان منتقل و تحویل جمعیت هلال احمر این استان شده است.
بارشهای باران اخیر در خوزستان و استانهای بالا دست در فروردین ماه سال جاری مشکلاتی برای مردم این استانها به خصوص مردم حاشیه رودخانه های دز، کرخه و کارون در استان خوزستان ایجاد کرده است.
استاندار خوزستان 11 فروردین ماه به دلیل طغیان این رودخانه ها اعلام وضعیت اضطراری کرده و تمامی مرخصی های کارکنان دولت از این تاریخ تا زمان عادی شدن وضعیت رودخانه ها را لغو کرد.
در جریان سیل اخیر در خوزستان، تاکنون دستور تخلیه کلی یا جزیی 210 روستا و هفت شهر صادر شده است.
در اثر سیل روز دوشنبه 12 فروردین ماه جاری رودخانه های استان لرستان در شهرستان های مختلف طغیان و سد مروک درود نیز سرریز کرد.
برآورد اولیه از خسارت سیل اخیر در لرستان 15 هزار میلیارد ریال است و تا کنون 15 نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید