معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛
برخورد قانونی با اهمالکنندگان در ماجرای کلیپهای جنجالی مدارس
علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کلیپهای جنجالی درباره مدارس، عنوان کرد: با افرادی که اهمال کرده بودند، برخورد صورت گرفت اما از مردم جامعه انتظار میرود که با مباحث مربوط به حوزه تعلیم و تربیت هیجانی برخورد نکنند.
اعتمادآنلاین| علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در واکنش به درخواست برخی مخاطبان این خبرگزاری در سامانه «فارس من» درباره «چرایی استفاده از آهنگهای غیرمجاز در مدارس کشور»، با بیان اینکه حوزه تعلیم و تربیت دارای پیچیدگی و ظرافت است، گفت: اگر به این ظرافتها توجه نکنیم، انتشار هر نوع خبری ممکن است ساحت این حوزه بسیار مهم را خدشهدار کند.
وی افزود: جامعه آموزش و پرورش همواره مورد اعتماد بخشهای مختلف جامعه بوده و هست لذا خانوادهها در سپردن فرزندان خود به حوزه تعلیم و تربیت هیچ تردیدی ندارند و به هیچ عنوان نباید به این اعتماد آسیبی وارد شود.
کمرئی گفت: طبیعتاً در حوزه آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه عمومی به دلیل گستردگی فعالیتهایش، این احتمال وجود دارد تا گاهی اتفاقی به وقوع بپیوندد که با عرف رایج و ارزشهای جامعه در تعارض باشد.
کمرئی تصریح کرد: این اراده در آموزش و پرورش و مدیریت آن وجود دارد تا به اقتضای نوع فرهنگ اسلامی ما با آنچه که خارج از عرف باشد، برخورد کند تا محیطی سالم برای دانشآموزان مهیا شود.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش افزود: همانطور که میدانید، بخشی از ناکارآمدی و کاستیهایی که در حوزه فرهنگی نشان داده میشود، ریشه در خارج از آموزش و پرورش دارد که به حوزه تعلیم و تربیت راه مییابد؛ محیط مدرسه از لحاظ ساعات آموزشی و محتوای برنامهها کاملاً تحت کنترل است.
کمرئی اضافه کرد: بنابراین در اتفاقی مانند کلیپ های جنجالی که در مدرسه به وقوع میپیوندد، اگر اشکال از مدیریت مدرسه باشد باید برخورد و تذکر داده شود که در راستای جریانهای اخیر نیز با افرادی که اهمال کرده بودند، برخورد صورت گرفت.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش و پرورش از جامعه انتظار دارد که با مباحث مربوط به حوزه تعلیم و تربیت هیجانی برخورد نشود، زیرا اعتماد افکار عمومی به نظام تعلیم و تربیت کم میشود و این حوزه آسیب میبیند.
وی اظهار کرد: دامن زدن به مسائل به وجود آمده، محفل مورد اعتماد آموزش و پرورش را تضعیف میکند و این اعتماد را از ما خواهد گرفت؛ لذا باید اجازه دهیم تا آموزش و پرورش ملجأ بسیاری از رویکردهای فرهنگی و همچنین محل زایش و پیدایش هنجارهای مناسب عرفی باشد تا مردم همچنان با خیال راحت فرزندانشان را به مدرسه بسپارند.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید