کد خبر: 307135
|
۱۳۹۸/۰۳/۰۴ ۱۵:۴۳:۵۴
| |

یک استاد دانشگاه:

مجلس با تحقیق و تفحص کاستی‌های محیط زیست را استخراج و رفع کند

به دنبال موافقت مجلس شورای اسلامی با طرح تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست، یک استاد دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه تحقیق و تفحص از سازمان محیط زیست واجب است، تاکید کرد: از مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود که کاستی‌های سازمان حفاظت محیط زیست را استخراج کند و در صدد رفع آنها بربیاید. 

مجلس با تحقیق و تفحص کاستی‌های محیط زیست را استخراج و رفع کند
کد خبر: 307135
|
۱۳۹۸/۰۳/۰۴ ۱۵:۴۳:۵۴

اعتمادآنلاین| ‌ مجید مخدوم، استاد دانشگاه ضمن انتقاد از عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست و انتصابات این سازمان، بر لزوم انتخاب روسا و معاون محیط زیست از میان متخصصان محیط زیست تاکید کرد.

وی که دکترای ارزیابی اثرات محیط زیست دارد، با انتقاد از واگذاری مناطق حفاظت‌شده از جمله منطقه تنگ تکاب با هدف گردشگری یا ساخت و ساز در آشوراده ، به روال صدور مجوز برای طرح‌های توسعه‌ای در سازمان حفاظت محیط زیست انتقاد کرد و گفت: در دوره‌های گذشته کمیسیون ماده 2 در سازمان حفاظت محیط زیست فعال بود و طرح‌هایی که درخواست اجرا داده بودند در این کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گرفت و اگر قابلیت اجرا نداشت، کنار گذاشته می‌شد.

امیدوارم روزی برسد که سازمان حفاظت محیط زیست قبل از صدور مجوزها، از بدنه کارشناسی خود که باسواد هم هستند، مشورت بگیرد.

مخدوم با اشاره به آغاز ساخت سد «لاسک » در استان گیلان گفت: جالب است بدانید که یکی از طرح‌هایی که در سال‌های گذشته به طور کامل کنار گذاشته شده بود چون سازمان حفاظت محیط زیست با اجرای آن مخالفت داشت، طرح ساخت سد لاسک بود که متاسفانه در دوره جدید مجوز اجرا گرفت. در صورت ساخت سد لاسک از ورود 36 و نیم میلیون متر مکعب آب به تالاب انزلی جلوگیری می‌شود این درحالیست که این تالاب در حال حاضر در آستانه خشک شدن است. به‌طور قطع ساخت این سد آسیب جدی به تالاب وارد می‌کند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به حوزه شکار هم اشاره و عنوان کرد: متاسفانه در حوزه صدور مجوز شکار هم شاهد یک بلبشو بودیم که خوشبختانه معاونت محیط زیست طبیعی به درخواست پیشکسوتان برای ایجاد اتاق فکر به منظور بررسی علمی و اصولی پروانه‌های شکار موافقت کرد.

وی همچنین به واگذاری کنوانسیون تنوع زیستی به وزارت جهاد کشاورزی انتقاد و اظهارکرد: حفاظت از تنوع زیستی جز وظایف اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است، در حالی‌که این سازمان این وظیفه و مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی را به وزارت جهاد کشاورزی حواله کرده است. سازمان حفاظت محیط زیست باید عهده‌دار مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی باشد و به عنوان ناظر دولت برعملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تنوع زیستی نظارت کند.

مخدوم با تاکید بر اینکه تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست واجب است و من درخواست داشتم که این طرح حتماً انجام شود، گفت: از مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود که کاستی‌های سازمان محیط زیست را استخراج کند و در صدد رفع آنها بربیاید.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها