نصف مدارس پایتخت نیازمند بازسازی هستند
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران با بیان اینکه استان تهران با معضلات بسیاری روبروست که از جمله آنها میتوان به ساختمانهای با قدمت 60 و 70 ساله اشاره کرد گفت: 40 تا 50 درصد مدارس تهران قدیمیاند و احتیاج به مرمت و بازسازی دارند.
اعتمادآنلاین| بنی آدم در نشست خبری اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، ضمن گرامیداشت یاد مرحوم محمدرضا حافظی و دیگر خیران بزرگ عرصه مدرسه سازی که صدها مدرسه ساختند گفت: حافظی پرچمدار این نهضت بزرگ بود. امروز با 600 هزار خیر در سطح ایران و هزار خیر در خارج از کشور این رساله به خوبی نگاشته شده و به اینجا رسیدهاست و مدرسه سازی توسط خیرین از یک نهال کوچک به درختی تنومند تبدیل شد.
وی افزود: استان تهران با معضلات بسیاری روبروست که از جمله آنها میتوان به ساختمانهای با قدمت 60 و 70 ساله اشاره کرد. خیرین مایل به ساخت مدارس در شهر و روستای خودشان هستند. با این وجود وقتی مشکلات را برای خیرین بازگو میکنیم، پای کار می آیند ولی باز هم کافی نیست.
وی ادامه داد:40 تا 50 درصد مدارس تهران قدیمیاند و احتیاج به مرمت و بازسازی دارند.
به گزارش ایسنا، در ادامه سیدهادی موجانی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران به مرور پیشینه شکل گیری مجمع خیرین مدرسه ساز تهران پرداخت و گفت: پس از آن در شهر مقدس مشهد در دهه 70 جامع خیرین مدرسه ساز کشور تشکیل شد. از آن زمان 500 مجمع در سطح کشور و 10 مجمع در خارج از کشور با جمعیتی بالغ بر 600 هزار نفر در داخل و هزار نفر در خارج از کشور شکل گرفته و فعالیت میکنند.
وی افزود: خیرانی داشتیم که همه زندگیشان را وقف مدرسه سازی کردهاند. ثروتمندان بسیاری داریم که از آنها میخواهیم بخشی از ثروت خود را صرف خدمت به خلق، اعتلای فرهنگ و امر خیر مدرسه سازی کنند تا نامشان ماندگار شود.
موجانی با بیان اینکه هنوز در کشور، کمبود مدرسه داریم و شهرستانهای استان تهران از جمله محرومترین مناطق محسوب می شوند اظهار کرد: از تمام خیرین و سازمان نوسازی مدارس قدردانی میکنم. از رسانه ها میخواهم هرچقدر می توانند مردم را به امر خیر مدرسه سازی تشویق و ترغیب کنند.
در بخش دیگری از این نشست به پرسشهای خبرنگاران پاسخ داده شد. بنی آدم، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره سایر خدمات و امور خیر به دانش آموزان بی بضاعت گفت: از سال گذشته برنامهای برای رسیدگی به دانش آموزان بی بضاعت داشتیم و تعدادی از خیرین در روز تا 15 مورد را نیز مورد پوشش مالی، درمانی و تحصیلی قرار می دهند.
وی افزود: از ابتدای سال تحصیلی به کمک آموزش و پرورش سایر امور خیر را نیز در کنار مدرسه سازی ادامه می دهیم. علاوه بر این اولین مدرسه متریک در منطقه 4 برای اولین بار در حال ساخت است و هر دانش آموز متعهد ساخت یک متر از یک مدرسه میشود، مثلا یک میلیون تومان را به کمک والدینش اقساطی میپردازد که این مدرسه متریک اول مهر افتتاح میشود. در صدد توسعه این برنامه در سطح دانش آموزان و دانشجویان هستیم.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید