کد خبر: 319145
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ۰۹:۳۴:۰۰
| |

اعتراض برخی از بازنشستگان بنیاد شهید:

پاداش پایان خدمت خود را می‌خواهیم

تعدادی از بازنشستگان بنیادشهید و امور ایثارگران نسبت به عدم پرداخت پاداش پایان خدمت خود اعتراض دارند این در حالی است که برخی از این نیروها حدود 2 سالی است که بازنشسته شده اند اما تا کنون این پاداش را دریافت نکرده اند.

پاداش پایان خدمت خود را می‌خواهیم
کد خبر: 319145
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ۰۹:۳۴:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ یکی از بازنشستگان بنیادشهید که بعد از 35 سال بازنشستگی تنها یک میلیون و 200 هزار تومان دریافت می کند می گوید: چگونه می شود که ما بتوانیم با این پول زندگی کنیم، شما (مسئولان بنیادشهید) چکار می کنید که ما فقط این میزان حقوق دریافت می کنیم؟ با این شرایط اقتصادی چگونه می شود زندگی کرد. آیا من می توانم گذران زندگی کنم؟


یکی دیگر از این بازنشستگان که در سال 96 بازنشسته شده است می گوید: پس از گذشت یکسال هنوز پاداش پایان خدمت بازنشستگان بنیادشهید پرداخت نشده است. مدیرانی که بازنشسته شدند هم پاداش و هم پست بالاتری گرفتند. اما تعدادی از همکاران به دلیل دریافت نکردن این پاداش و اینکه حقوق های پایین دارند، مجبورند برای امرار معاش خود، به شغل رانندگی هم روی بیاورند.


وی بدون ذکر نام خود می گوید: متاسفانه مدیران بنیادشهید اهمیتی به پرسنل بازنشسته نمی دهند و چون خیلی از افرادی که اکنون بازنشسته شده و پاداش خودشان را هم دریافت نکرده اند در آسایشگاه جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان فعالیت داشته اند، دچار مشکل روحی و روانی هستند.


وی درباره بیمه دی که بیمه تکمیلی ایثارگران است نیز می گوید: بیمه تکمیلی به بیمارستان ها پول نمی دهد و ما هر بیمارستانی می رویم مسئولان اکثر بیمارستان ها می گویند که قرارداد نداریم و برای درمان در بیمارستان های تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هم باید مدت ها برای دریافت نوبت معطل شویم.


این بازنشسته بنیادشهید می گوید: صدای مظلوم بازنشستگان بنیادشهید را هیچ کسی نمی شنود و باید صدای ما را به گوش مسئولان برسانید. به بازنشستگان کمک کنید تا مشکل آنها حل شود.


یکی دیگر از این بازنشستگان می گوید: ازسال 1396 تعدادی از همکاران بنیادشهید بازنشسته شده اند ضمن اینکه حق و حقوق آن ها را نداده اند برخوردهای مناسبی با این افراد ندارند و حتی یکبار پیگیر مشکلات این بازنشستگان نشده اند.


وی ادامه می دهد: ما که در سال 1396 بازنشسته شده ایم حداقل امیدی برای دریافت پاداش پایان خدمت و سنوات خودمان را داریم اما به گفته برخی مسئولان بنیادشهید این پاداش برای کسانی که در سال 1397 بازنشسته شده اند حتی امکان پرداخت آن وجود ندارد.
وی می گوید: ما تنها خواسته مان رسیدگی به وضعیت کنونی بازنشستگان است تا با حل این مشکلات بخشی از مشکلات آنها حل شود.


منصور میرمرادی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیادشهید و امور ایثارگران می گوید: برای مطالبات همکاران بنیادشهید که بازنشسته شده اند پیگیری های لازم صورت گرفته است که خوشبختانه با پرداختی که هفته های گذشته انجام شده است، حدود 20 میلیارد تومان دیگر باقی مانده است که به محض دریافت منابع مالی، بخشی از مطالبات این افراد را پرداخت می کنیم.


معاون توسعه و مدیریت بنیادشهید و امور ایثارگران ادامه می دهد: همکاران بازنشسته سال 96 امیداریم بتوانند پاداش پایان خدمت خود را دریافت کنند تا بخشی از دغدغه های فکری آنها جهت این پاداش ها کاهش یابد.


وی درباره تعداد همکاران بازنشسته بنیادشهید که هنوز پاداش پایان خدمت خود را دریافت نکرده اند، می گوید: ممکن است تعداد آن ها حدود 400 نفر باشند که امیدواریم با همین روشی که ما پیگیری می کنیم و گرچه به صورت قطره ای به ما پول می دهند دیگر شرمنده این افراد نباشیم.


میرمرادی ادامه می دهد: مشکل مهم است و باید این موضوع برای مسئولان حوزه بودجه و تامین اعتبارات قابل قبول باشد که حداقل اعتبارات حوزه بنیادشهید که مشمول حقوق و مزایا، آموزش، بیمه عمر و درمان است انجام شود ما خودمان را به متعلق به نظام و حاکمیت می دانیم ولی باید تلاش کنیم ایثارگران دغدغه خاطر نداشته باشند.


وی با بیان اینکه قول تامین اعتبار بنیادشهید داده شده است، اظهار می کند: باید دید که این اعتبارات چه زمانی تامین می شود اما برای فروش اموال و دارایی و پرداخت مطالبات ایثارگران و بازنشستگان از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم و هیچ گونه محدودیتی نداریم و اعلام کردیم هرکسی بتواند در این زمینه به ما کمک کند و استقبال هم می کنیم تا شرمنده این عزیزان نباشیم.


معاون توسعه و مدیریت منابع بنیادشهید درباره بودجه بنیادشهید می گوید: در مجموع بودجه ای که برای بنیادشهید در سال 98 پیشنهاد دادیم معادل 18 هزار و 600 میلیارد تومان بود که هم به سازمان برنامه بودجه پیشنهاد داده شد تا در لایحه دولت قرار گیرد و هم به مجلس شورای اسلامی و کمیسیون تلفیق مجلس رفتیم که قول مساعد برای تخصیص بودجه را دادند.


وی تصریح می کند: اما زمانی که بودجه کل کشور را مصوب کردند 13 هزار و 900 میلیارد تومان برای بنیادشهید و امور ایثارگران در نظر گرفته شد که طبق قانون بودجه 2.5 تا 3 درصد آن هم کم می شود که در نهایت 13 هزار و 500 میلیارد تومان به ما ابلاغ کردند.


میرمرادی اضافه می کند: با توجه به کسری چهار هزار و 800 میلیارد تومانی در سال 98، انتظار داشتیم در حوزه برنامه و بودجه حداقل ها مصوب شود، این حداقل ها حقوق و مزایا، درمان، آموزش و عمر و حوادث است. متاسفانه با توجه به شرایط حاکم در ساختار بودجه ای کشور این قضیه تحقق پیدا نکرده است.


مدیرعامل کانون بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران پیشتر با بیان اینکه حدود پنج هزار بازنشسته بنیاد شهید عضو این کانون با مشکلات زیادی رو به رو هستند، خواستار رسیدگی بیشتر به مسائل معیشتی آنان شد.

محمدرضا امیرحسینی گفته بود که این بازنشستگان که حدود 2 هزار نفر از آنها بازنشسته پیش از موعد هستند، از خدمات این کانون بهره مند می شوند. همچنین حدود 70 درصد بازنشستگان این کانون از نیروهای ایثارگر شامل جانباز، خانواده های شهدا و دیگر خانواده های ایثارگران هستند.


وی میانگین سنی این بازنشستگان را حدود 60 سال عنوان می کند و می گوید: بیشتر بازنشستگانی که کارمند هستند و اکنون عضو این کانون به شمار می روند، بالای 50 سال سن دارند؛ از این رو مسئولان باید نسبت به بازنشستگان نگرش دیگری داشته باشند.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها