کد خبر: 319279
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ۱۲:۰۴:۰۰
| |

عضو ستاد هماهنگی شورایاری‌های شهر تهران مطرح کرد:

استقبال کارگران از انتخابات شورایاری

عضو ستادهماهنگی شورایاری‌ها با اعلام حضور پررنگ کارگران در انتخابات شورایاری‌ به نقدها درباره بی‌اثر بودن شورایاری‌ها پاسخ داد.

استقبال کارگران از انتخابات شورایاری
کد خبر: 319279
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ۱۲:۰۴:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ افشین حبیب‌زاده، عضو ستاد هماهنگی شورایاری‌های شهر تهران درباره کاهش استقبال از انتخابات شورایاری‌ها گفت: این مساله را قبول ندارم. شهرداری و شورا باید ابهامات موجود را برطرف کنند و به لحاظ تبلیغات، تلاش بیشری صورت گیرد. معتقدم از این انتخابات استقبال خوبی خواهد شد.

وی در ادامه افزود: استقبال کارگران از انتخابات شورایاری قابل توجه بوده است و با انتخابات پرشوری مواجه خواهیم بود.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: کسانی که به مشارکت در مدیریت محله خود علاقه‌مند هستند، در انتخابات شورایاری‌ها ثبت‌نام کرده‌اند و کارکرد این نهاد بعد از چند دوره اکنون مشخص است، مگر اینکه فردی آنقدر مشغله داشته باشد که تاکنون درباره ماهیت شورایاری و کارکردهای آن پیگیری و بررسی انجام نداده باشد.

وی با بیان اینکه افراد می‌توانند، شرح وظایف شورایاری‌ها را مطالعه کنند و با کارکردهای آن آشنا شوند، افزود: هر فردی اگر حتی یکبار به سرای محله خود سر زده باشد، با شورایاری‌ها برخورد داشته و با آن آشنایی حداقلی دارد. شورایاری جایی است که مردم می‌توانند مطالبات خود را با نمایندگان مطرح کنند و نواقصی که در محله خود می‌بینند را مطرح و پیشنهادات‌شان را ارائه دهند و در نهایت در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مشارکت کنند.

حبیب‌زاده ادامه داد: قبلا هم گفته‌ام که این نهاد به رغم گذشت چند دوره از تاسیس آن همچنان نوپا است، اما تاکنون توانسته است، تاثیرات خود را در مدیریت شهری بگذارد و این اثرگذاری روز به روز بیشتر می‌شود. کسانی که اعتقاد به اثرگذاری این نهاد ندارند، باید در این انتخابات شرکت کنند و تاثیر تصمیمات خود را ببینند.

وی در پاسخ به سوالی درباره حضور احزاب سیاسی در انتخابات شورایاری‌ها اظهار داشت: حضور احزاب سیاسی باعث پرشورتر شدن برگزاری این انتخابات می‌شود. این نگاه بدبینانه‌ای است که نخواهیم احزاب سیاسی در این انتخابات حضور داشته باشند. احزاب مانند سایر نهادهای مدنی در جوامع شکل می‌گیرند تا مطالبات مردم را تجمیع و مورد بررسی کارشناسی قرار دهند، آنها را اولویت‌بندی کنند و براساس اولویت‌هایی که مبنای آن خواست مردم است، آنها را پیگیری و به نتیجه برسانند.

حبیب‌زاده در ادامه تصریح کرد: نه تنها احزاب، بلکه از هر تشکل دیگری از تشکل‌های صنفی گرفته تا تشکل‌های مردم نهاد و سمن‌ها دعوت می‌کنیم در این انتخابات حضور فعال داشته باشند و معتقدیم این حضور باعث پرشورشدن برگزاری انتخابات می‌شود. اگر فکر کنیم نوع مشارکت سامان‌یافته که در احزاب شاهد آن هستیم به شورایاری‌ها زیان وارد می‌کند با آن موافق نیستم و اگر چنین نگاهی به احزاب داشته باشیم، اصلا نباید به هیچ حزبی اجازه ادامه فعالیت بدهیم، چرا که انتخابات با احزاب سیاسی، تشکل‌ها و نهادهای صنفی عجین است.

وی با اشاره به حضور احزاب سیاسی در تمام انتخابات‌هایی که در کشور برگزار می‌شود، اظهار داشت: در هر انتخاباتی اسامی کاندیداها تحت عناوین حزبی مختلفی منتشر می‌شود، در نتیجه اگر وجود احزاب و تشکل‌های صنفی مختلف در انتخابات شورای شهر، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری مفید است، نمی‌تواند در جای دیگر زیان‌آور باشد و این برخورد یک نوع تعارض است، در تعریفی که از احزاب سیاسی ارائه می‌کنیم.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها