رئیس دانشگاه خوارزمی تاکید کرد:
لزوم تسهیلات اداری برای توسعه تعاملات بین المللی دانشگاهها
رئیس دانشگاه خوارزمی بر ضرورت ایجاد تسهیلات لازم برای تسهیل تعاملات بینالمللی دانشگاهها تاکید کرد و گفت: باید تسهیلات اداری، پولی، بانکی و همچنین تسهیلات مرتبط با اخذ ویزا برای توسعه تعاملات بینالمللی دانشگاهها فراهم شود تا بتوانیم در این عرصه فعالیتهای خود را توسعه دهیم.
اعتمادآنلاین| دکتر عزیزالله حبیبی ضمن بیان این مطلب به مهمترین چالشهای پیش روی فعالیتهای بین المللی دانشگاهها و به خصوص دانشگاه خوارزمی اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر دانشمندان، محققین، اساتید و دانشجویان ما فعالیتهای بسیار خوبی در عرصه بین المللی انجام دادهاند اما به دلیل فشارهای ناشی از تحریمهای آمریکا، ادامه این فعالیتها با چالشهایی مواجه شده است. امیدواریم با رونق تبادلات بین دانشگاهی این مشکلات کاهش پیدا کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مهمترین سازوکار توسعه فعالیتهای بین المللی دانشگاهها این است که ما بتوانیم در داخل کشور تسهیلات اداری، پولی، بانکی و همچنین تسهیلات مرتبط با اخذ ویزا را فراهم کنیم که متاسفانه در حال حاضر این موضوع با چالشهایی مواجه است.
رئیس دانشگاه خوارزمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 230 دانشجوی خارجی از 10 کشور در دانشگاه خوارزمی مشغول تحصیل هستند و امیداوریم آمار این دانشجویان در سال جاری افزایش پیدا کند.
دکتر حبیبی تاکید کرد: موضوع توسعه علمی به جا و مکان مرتبط نمیشود هر اندازه تبادل و همکاریهای علمی در سطوح مختلف اعم از مباحث علمی، تحقیقاتی و تئوری و فناورانه گسترش پیدا کنند قطعا هم نیروهای بهتری در کشور تربیت میشوند و هم این که به فناوری و علم روز تجهیز خواهند شد ضمن این که اثربخشی این فعالیتها نیز در جامعه افزایش پیدا میکند.
رئیس دانشگاه خوارزمی خاطر نشان کرد: مسلما یکی از راههای توسعه این نوع تبادلات تبادلات دانشجویان و اساتید بین دانشگاههای خارجی است که دانشگاههای کشور در این عرصه نیز ورود کردهاند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاه خوارزمی به عنوان هماهنگ کننده همکاریهای دانشگاههای داخل با دانشگاه اتریش پیشنهاد داده تا 15 بورس از سوی این دانشگاه به دانشجویان کشور اتریش به منظور حضور در دورههای آموزشی مطالعات اسلامی، زبان و ادبیات فارسی و همچنین حقوق اسلامی اعطا خواهد کرد و این پیشنهاد را با جدیت پیگیری میکنیم. ضمن اینکه پیشنهاد دادهایم دفتر مشترک پیگیری همکاریهای دانشگاههای دو کشور در ایران و اتریش راهاندازی شود تا این فعالیتها با جدیت پیگیری شوند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید