کد خبر: 334772
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۰:۱۴:۴۰
| |

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

طرح افزایش ظرفیت پزشکی غیرقابل اجراست

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه در حال حاضر حدود 55 هزار نفر در کشور در رشته پزشکی تحصیل می کنند و هر سال 7 هزار نفر در این رشته، فارغ التحصیل می‌شوند، طرح دو فوریتی افزایش دو برابری پذیرش دانشجویان رشته پزشکی را عجولانه، غیرکارشناسی و غیرقابل اجرا دانست.

طرح افزایش ظرفیت پزشکی غیرقابل اجراست
کد خبر: 334772
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۱۰:۱۴:۴۰

اعتمادآنلاین| ‌ علی نوبخت حقیقی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: طرح دو فوریتی افزایش دو برابری ظرفیت دانشجویان رشته پزشکی همانند این می ماند که بگوییم جمعیت و تعداد خودروهای ما، مشخص است اما باید از امسال جاده‌های کشور دو برابر شود البته گفتن این حرف، خیلی قشنگ است اما انجام آن برای دستگاه اجرایی و مسئولان، عملی نیست.

وی تصریح کرد: در کشور برای گسترش برخی فضاها، مجموعه‌ای از استانداردها وجود دارد. به عنوان نمونه اگر می‌خواهیم ظرفیت دانشجوی پزشکی در یک دانشگاه علوم پزشکی را افزایش دهیم، باید تعداد اساتید، تخت‌های بیمارستانی، آزمایشگاه‌ها، خوابگاه ها و کلاس‌های مورد نیاز محاسبه شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این طرح دو فوریتی همانند این است که بگوییم با برق 220 ولت، مقدار مشخصی روشنایی می‌گیریم و چه اشکالی دارد که برق را به 440 ولت افزایش دهیم؟ این طرح ناپخته که توسط برخی از همکاران ما بدون مشورت با کمیسیون تخصصی بهداشت و درمان ارائه شده مانند افزایش ولتاژ برق در کشور از 220 به 440 ولت است.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بلافاصله پس از اطلاع از چنین طرحی، با طراحان وارد بحث شدیم که ما تجربیات خودمان را بی جهت به مجلس نیاورده ایم و باید از کار کارشناسی و نظرات تخصصی کمیسیون بهداشت و درمان، بهره مند شوید و طراحان طرح هم حاضر شدند این طرح را مطرح نکنند و بلافاصله نشست اضطراری در کمیسیون بهداشت و درمان با حضور طراحان این طرح و مسئولان وزارت بهداشت تشکیل دادیم و در آن جلسه مقرر شد که این طرح در کارگروه کارشناسی متشکل از طراحان طرح، تعدادی از اعضای کمیسیون های آموزش و بهداشت و درمان و مسئولان حوزه آموزشی وزارت بهداشت بررسی شود.

بنا به اعلام وبدا، نوبخت با بیان اینکه زیرساخت‌های مورد نیاز برای افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی باید در کشور مهیا باشد، افزود: برخی از نمایندگان ظاهر این طرح را می‌بینند و برخی کشورهای توسعه یافته را مبنا قرار داده‌اند اما این طرح در کارگروه کارشناسی بررسی خواهد شد.

منبع: ایلنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها