عضو شورای شهر تهران:
روزانه 650 تن زباله در وین به 12 مگاوات برق تبدیل میشود
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در وین چهار واحد زباله سوز سالانه یک میلیون تن زباله را به انرژی تبدیل می کنند، این واحد ها روزانه 650 تن زباله را به 12 مگاوات برق تبدیل کرده و آبگرم 50 هزار واحد مسکونی را تامین می کنند.
اعتمادآنلاین| سید محمود میرلوحی رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورا که به همراه شهردار تهران در وین حضور دارد ضمن بازدید از امکانات حوزه خدمات شهری این شهر از توجه خاص شهرهای اروپایی به کاهش تولید سرانه پسماند و حل مسائل محیط زیستی ناشی از دفن زباله، تولید انرژی از زباله، ساخت مسکن اجتماعی و پرهیز از متمایز شدن مناطق و محلات در این شهر سخن گفت.
میرلوحی با بیان اینکه سیاست های مدیریت شهری وین در حوزه محیط زیست باید بررسی شده و در تهران نیز به کار گرفته شود گفت: امروزه شاهد محیط زیست پایدار وین هستیم که این مهم و سبزینگی شهر نتیجه آشتی فولاد و طبیعت است، بایستی بین این دو آتش بس برقرار کرد تا اینگونه همدیگر را در آغوش بگیرند.
این عضو شورای شهر تهران افزود: تنها تصفیه خانه فاضلاب شهر وین درمنطقه یازده جنوب شرقی شهر، دویست میلیون مترمکعب فاضلاب و بارش باران را به آب تمیز تبدیل کرده و به رودخانه دانوب می ریزد که وجود پرندگان و مرغان دریایی متعدد کیفیت آب را تائید می کند. در همین راستا فاز دوم تصفیه خانه با هدف تبدیل 68 هزار تن لجن به گاز متان و تولید سالانه 63گیگاوات الکتریسته در دست اقدام است.
میرلوحی در ادامه گفت: در وین چهار واحد زباله سوز سالانه یک میلیون تن زباله را به انرژی تبدیل می کنند، این واحد ها روزانه 650 تن زباله را به 12 مگاوات برق تبدیل کرده و آبگرم 50 هزار واحد مسکونی را تامین می کنند. این در حالی است که در فاصله 50متری این واحد، همسایگان دغدغه ای از بابت بوی بد ناشی از آن ندارند.
رییس کمیته اقتصاد و تتنظیم مقررات شورا گفت: اهداف شهرهای اروپائی کاهش سرانه تولید پسماند و بازیافت مجدد و کاهش حجم بخش غیرقابل بازیافت و حل مسئله زیست محیطی دفن زباله بوده که بدان نائل شده اند و این در حالی است که ما با فاصله زیاد با آنها ایستاده ایم.
وی ادامه داد: شاید راه حل بهتر و فراتر از برنامه و اقدامات آنها وجود داشته باشد لکن در حال حاضر سالانه قله ای به قلل آرادکوه اضافه می شود و بوی تعفن آن تبدیل به مسئله مهم امروز پایتخت شده است.
میر لوحی در بخش دیگر سخنان خود گفت: سیاست تولید مسکن اجتماعی در وین یکصدسال قدمت دارد و در قوانین مربوطه، سازندگان بخش خصوصی موظفند 60درصد آن را بصورت ترجیحی و با اجاره معین(درشرایط کنونی ماهانه متری ده یورو) در اختیار سطوح با درآمد پائین قرار دهند، در حال حاضر 60درصد از مسکن موجود متعلق به شهرداری و دولت است.
این عضو شورای شهر تهران افزود: در همین راستا کیفیت ساختمان ها کنترل شده و از متمایز شدن مناطق و محلات پرهیزشده است حاشیه نشینی و شمال و جنوب در این شهر واژه های نامفهومی هستند که شایسته است سیاست های مدیریت شهری در تهران نیز به این سمت و سو حرکت کنند.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید