شهردار تهران:
مدیریت شهری از بخش خصوصی برای احیای خانههای تاریخی حمایت میکند/ زمان تردد خودروها در خیابان لالهزار کاهش پیدا میکند
شهردار تهران از حمایت مدیریت شهری از بخش خصوصی برای احیای خانههای تاریخی خبر داد.
اعتمادآنلاین| پیروز حناچی صبح امروز به مناسبت آغاز هفته تهران از بخشهای مختلف پروژه پهنه رودکی بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت ایجاد پهنه رودکی قرار گرفت.
شهردار تهران در ادامه به یکی از کافههای قدیمی پهنه رودکی رفت که پیش از این به انبار تبدیل شده بود و با اشاره به تجربه موفق تبدیل این خانه قدیمی به کافه گفت: در منطقه شش، 11 و 12 خانههای قدیمی واجد خصیصههای میراثی وجود دارند که از پتانسیل فرهنگی بالایی برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه جهتگیری عمومی شورا و شهرداری این است که اگر بخش خصوصی در این حوزه سرمایه گذاری کند، ما نیز حمایت کنیم، گفت: به همین دلیل در منطقه 6 و 11 گالری، کافه کتاب، موزه و غیره که با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شده در حال توسعه است.
حناچی با اشاره به حمایت مدیریت شهری از سرمایهگذاران اظهارکرد: طرح تثبیت واحدهای با ارزش و پهنه رودکی در کمیسیون ماده 5 در حال بررسی است که غلبه آثار فرهنگی بر مسکونی مورد توجه قرار گرفته است. این کار حرکت خوبی است چرا که اقتصاد مبتنی بر فرهنگ همواره مورد توجه است و این مسئله نیز به عنوان یک ابزار مورد توجه قرار گرفته است.
شهردار تهران با بیان اینکه تبدیل خانههای قدیمی که عمدتا تغییر کاربری به گالری، کافه کتاب و موزه موتور داده شده، جاذبه شهری ایجاد میکند و میتواند مقصد گردشگری شود، تصریح کرد: در مورد حمایت شهرداری از این مجموعهها شهرداری قبلا چنین مکانهای را تجاری محسوب میکرده در حالی که مسکونی است و در نظر داریم حمایتهای بیشتری از این مشاغل داشته باشیم.
حناچی در ادامه از روند بازسازی عمارت منشی باشی در خیابان نوفل لوشاتو بازدید کرد.
در این بازدید احمد مسجد جامعی و آرش میلانی - اعضای شورای شهر - حناچی را همراهی میکردند.
زمان تردد خودروها در خیابان لالهزار کاهش پیدا میکند
پیروز حناچی شهردار تهران امروز در بازدید از اقدامات اجرایی در خیابان لالهزار در جمع خبرنگاران، گفت: در طرحهای جامع و تفصیلی شهر تهران دیده شده است که یک پهنه فرهنگی و تاریخی از خیابان لالهزار شمالی به سمت بازار تهران کشیده شود.
وی ادامه داد: این مسیر از لالهزار شمالی شروع شده به لالهزار جنوبی رسیده و پس از طی کردن مسیری به میدان امام خمینی(ره) و ناصر خسرو و در نهایت به بازار تهران خواهد رسید.
حناچی گفت: برای اجرای این طرح ابتدا موضوع حذف زواید بصری و کفسازی خیابان را آغاز کردیم و تلاش شد تا کسبه خیابان خودشان نسبت به بازسازی نمای ساختمانشان اقدام کنند.
شهردار تهران ادامه داد: در این مسیر تلاش شده است تا تدابیری اندیشیده شود که عبور و مرور خودروها برای تخلیه بار دچار مشکل نشود.
حناچی درباره اینکه آیا قرار است در این خیابان هم پروژه آرام سازی(کاهش تردد خودرو) اجرا شود، گفت: وقتی میگوییم قرار است این پهنه یک پهنه فرهنگی و تاریخی باشد خود به خود برای مخاطب یک پیامی ارسال میکنیم.
وی اضافه کرد: پیام مخابره شده این است که قرار است با اجرای این پروژه، زمان تردد خودروها کاهش پیدا کند البته این به معنی آن نیست که برای کسبه مشکل ایجاد شود بلکه برای تخلیه بار و رفت و آمدهای ضروری خودروهایی که به کسبه خدمترسانی میکنند به ساعتی از روز منتقل میشود که تردد پیادهرو کمتر است.
شهردار تهران تصریح کرد: به هر تقدیر خیابان لالهزار اولین خیابان به معنای خیابان شکل گرفته در تهران است و یک کشور همسایه ما با مشابه این خیابان، اقتصاد خود را میچرخاند.
حناچی در پاسخ به این سوال که شنیده شده قرار است یک سینما در این خیابان خریداری شده و بعد از مرمت به مجموعههای فرهنگی شهر اضافه شود، گفت: بگذارید این کار را که انجام دهدیم بعداً اطلاعرسانی میکنیم.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید