کد خبر: 368247
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۹ ۰۹:۵۸:۰۰
| |

حسینی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور:

210 مدرسه استثنائی در کشور مورد نیاز است/ 14 مرکز اوتیسم توسط بانوان خیر ساخته می‌شود

سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور، گفت: با تشکیل کارگروه خیرین مدرسه ساز مدارس استثنائی، 210 مدرسه استثنائی از محل کمک های خیرین در کشور ساخته می شود و تعداد 14 مرکز اوتیسم نیز توسط بانوان خیر ساخته می شود.

210 مدرسه استثنائی در کشور مورد نیاز است/ 14 مرکز اوتیسم توسط بانوان خیر ساخته می‌شود
کد خبر: 368247
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۹ ۰۹:۵۸:۰۰

اعتمادآنلاین| سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور، در جلسه خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان گفت: خیرین نه در کنار آموزش و پرورش بلکه در قلب آموزش و پرورش هستند و در گستره تعلیم و تربیت می درخشند.

وی افزود:با مشارکت خیرین دو سالن ورزشی و سه مدرسه ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان هرمزگان احداث خواهد شد.


حسینی با بیان اینکه باید فضا، بستر و قلمرو کارهای خیر را در مدرسه گسترش دهیم، اضافه کرد: یاور های خرد نظیر مجمع خیرین مدرسه‌ساز، خیرین مدرسه یار، هنریار، دانش یار، سلامت یار و ورزش یار می تواند به آموزش و پرورش کمک کند.


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور گفت: باید مجامع خیرین مدرسه یاری دانش آموزی بیش از پیش پررنگ تر دیده شود تا فرهنگ کمک و گذشت در نسل آینده نهادینه شود و اعتقاد، اشتیاق و اعتیاد مدرسه سازی در آنها رشد کند.


حسینی بیان اینکه آموزش و پرورش پیشرفته نیازمند استاندارد سازی منابع انسانی، منابع مالی، رویه ها و فراگرد ها و فضا و تجهیزات است، افزود: بهترین تجربه مشارکتی مردم در کشور، تجربه مشارکت خیرین مدرسه ساز است.


وی با تاکید بر اینکه کارگروه خیرین مدرسه ساز استثنایی تشکیل شده است اظهار کرد: 210 مدرسه در کشور برای دانش آموزان با نیازهای ویژه نیاز است که با مساعد و همکاری خیرین مدرسه ساز، کار ساخت این مدارسه به زودی آغاز می گردد و همچنین با کمک خیرین بانوی کشور 14 مدرسه اوتیسم را کشور ساخته می شود.


معاون وزیر تصریح کرد: برای پیشرفت آموزش و پرورش باید چهار استاندار سازی را داشته باشد. استاندارسازی امکانات و تجهیزات به عنوان اولین رکن است که استفاده از ظرفیت خیرین بزرگوتر در این مقوله بسیار با اهمیت است.


حسینی ادامه داد: سند جامع آمایش سرزمینی فضا و تجهیزات در حوزه مدارس استثنایی برای استاندارد سازی فضا و تجهیزات در حال تدوین است.


این مسئول خاطرنشان کرد: وقتی همت والای خیرین و اشتیاق آنها را می بینیم تعهد و توان ما برای خدمت رسانی باید دوچندان شود.

تعلیم و تربیت سه هزار و 259 دانش آموز نیازمند آموزش های ویژه در هرمزگان


همچنین رئیس اداره استثنائی آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: در سال تحصیلی جاری، تعلیم و تربیت سه هزارو 259 دانش آموز دارای نیازهای ویژه درهرمزگان را آغاز کردیم که شش درصد افزایش پوشش تحصیلی را نسبت به سال گذشته نشان می دهد.


شهیاز بارانی با بیان اینکه سه هزار و 259 دانش آموز دارای نیازهای ویژه در استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: تعداد دو هزار و 626 نفر در مدارس خاص استثنائی، تعداد 663 دانش آموز در مدارس تلفیقی و 457 دانش آموز در مدارس پذیرای استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند.


وی افزود: با راه اندازی 10 مرکز استثنائی در استان هرمزگان، تعداد 200 دانش آموزان دارای نیاز ویژه تحت پوشش تحصیلی قرار گرفتند.


بارانی ادامه داد: پوشش تحصیلی در سال تحصیلی جاری شش درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و با برنامه های پیش رو، افزایش زیر ساخت ها و برطرف شدن مسائل موجود به دنبال افزایش پوشش تحصیلی دانش آموزان دارای نیازهای ویژه هستیم.


رئیس اداره استثنائی آموزش و پرورش استان هرمزگان تصریح کرد: در سال جاری بیش از 40 هزارو 700 نوآموز بدو ورود مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفتند.


مورد سنجش بدو ورود


بارانی اضافه کرد: 70 دانش آموز اوتیسم در تنها مرکز اتیسم استان هرمزگان مشغول فراگیری و آموزش هستند که به علت بعد مسافت و پراکندگی جمعیت در استان، نمی توان همه افراد را تحت پوشش قرار داد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها