کد خبر: 369903
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۳:۲۹:۵۸
| |

فلاحتی، مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد:

افزایش تعداد خانواده‌های تک نفره در ایران

لیلا فلاحتی، مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، با اشاره به روند خانواده‌های تک نفره در ایران گفت: در روند سرشماری‌ها در سال 85 ، خانواده تک نفره 5.2 و در سال 90، 7.1 و در آخرین سرشماری به 8.5 درصد رسیده است و این نشان می دهد که باید توجه جدی به این الگوها داشته باشیم.

افزایش تعداد خانواده‌های تک نفره در ایران
کد خبر: 369903
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۳:۲۹:۵۸

اعتمادآنلاین| لیلا فلاحتی، مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در مراسم افتتاحیه مرکز بین المللی گفتگوی خانواده با بیان اینکه در یک دهه گذشته تغییرات شگرفی در ارتباطات و پدید آمدن اشکال جدید رسانه‌ها و الگوهای روابط داشته‌ایم که ساختار کنش و ارتباطات را در خانواده تغییر داده است، گفت: یکی از مهمترین تغییرات افزایش تنهایی و انزوا در جامعه ای است که بر اساس مطالعاتی که در سال 2018 در پایگاه فوربز منتشر شده است بیش از 22 درصد از بزرگسالان در ایالات متحده و 23 درصد از انگلستان عنوان کرده‌اند که همیشه یا اغلب اوقات احساس تنهایی، کمبود مصاحبت و دوستی و یا حتی احساس ایزوله بودن دارند.

وی ادامه داد: این وضعیت محدود به کشور آمریکا یا انگلیس نیست. مطالعه‌ای که در اکتبر سال 2019 انجام شد نشان داد که در کشور ژاپن بیش از 500 هزار نفر از افراد زیر 40 سال عنوان کرده بودند که در شش ماه گذشته یا از خانه خارج نشده بودند یا با کسی در ارتباط نبوده‌اند. این الگوها در اشکال خانواده‌ها نیز دیده می شود به طوری که روند خانواده‌های تک نفره در کانادا امسال به 28 درصد و در اتحادیه اروپا به 34 درصد رسیده است.

فلاحتی افزود: ایران نیز از این روند مجزا نیست و می‌بینیم که در روند سرشماریها در سال 85 ، خانواده تک نفره 5.2 و در سال 90، 7.1 و در آخرین سرشماری به 8.5 درصد رسیده است و این نشان می دهد که باید توجه جدی به این الگوها داشته باشیم.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه معاونت از سال 97 طرح گفتگوی ملی خانواده را به عنوان راهبرد مهم برای شناسایی و حل بنیادی مسائل اجتماعی از جمله امور خانواده در ایران امروز، برای ایجاد بستر دائمی برای گفتگوی چهره به چهره در میان گروه‌های اجتماعی آغاز کرده است، گفت: تاکنون این طرح در 31 استان اجرا شده است و تلاش داریم با تاسیس این مرکز تجارب را در اختیار دیگر کشورها قرار دهیم.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها