کد خبر: 404591
|
۱۳۹۹/۰۲/۲۴ ۰۹:۰۳:۳۱
| |

دکتر علیرضا زالی:

ویروس کرونا فقط برای 46 درصد تهرانی‌ها خطرناک است

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه طبق آخرین نظرسنجی‌ها تنها 46 درصد مردم تهران نسبت به بیماری کرونا احساس خطر می کنند، خواستار تلاش رسانه‌ها برای تغییر نگرش مردم در این باره شد.

ویروس کرونا فقط برای 46 درصد تهرانی‌ها خطرناک است
کد خبر: 404591
|
۱۳۹۹/۰۲/۲۴ ۰۹:۰۳:۳۱

اعتمادآنلاین| دکتر «علیرضا زالی» با اشاره به ویروس کرونا اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته در بیمارستان‌های تهران 201 بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در بخش‌های عادی و 72 بیمار در بخش‌های ویژه بستری شدند. 382 بیمار نیز ترخیص شدند؛ تعداد مراجعان سرپایی به بخش‌های درمانی در طول 24 ساعت گذشته 9 درصد کاهش داشته و در حوزه بهداشتی، مراجعان از نظم مناس‌ تری برخوردار شدند.

زالی ادامه داد: فراز و فرودهایی که در نگرش و بینش شهروندان تهرانی نسبت به خطرات کووید-19 وجود دارد، در رفتارهای بهداشتی و رعایت پروتکل‌ها بسیار تأثیرگذار است.


وی با اشاره به نتایج نظرسنجی‌های انجام‌شده در ستاد مقابله با کرونا، یادآور شد: در اواخر فروردین ماه بالغ بر 71 درصد مردم کلانشهر تهران بیماری کرونا را برای خود و خانواده شان بسیار خطرناک تلقی می کردند.


زالی افزود: نتایج آخرین نظرسنجی انجام شده در تهران که نیمه اول اردیبهشت ماه انجام شده، حاکی از آن است که متأسفانه تنها 46 درصد مردم تهران بیماری کرونا را خطرناک تلقی می‌کنند و به نظر می رسد در بینش شهروندان تهرانی در روزهای اخیر تغییری اتفاق افتاده است.


وی تأکید کرد: ضروری است عزیزان ما در صداوسیما و رسانه‌های مختلف و همچنین شهروندان به این بیماری توجه خاص داشته باشند.


زالی با بیان اینکه کماکان کرونا یک بیماری خطرناک تلقی می شود، افزود: شرایط کلانشهرهایی از جمله تهران، شکننده تلقی می شود و نیازمند این هستیم که مجدداً با طراحی برخی برنامه‌ها و رعایت دقیق‌تر و سختگیرانه تر پروتکل‌های بهداشتی شاهد تغییر منطقی نگرش شهروندان نسبت به خطرناک بودن بیماری کرونا باشیم.


وی درباره انتشار برخی شایعات مبنی بر شیوع بیماری کوازاکی با عنوان بیماری کرونای کودکان، تصریح کرد: مطالعات آماری تهران در طول اسفندماه و از ابتدای سال تاکنون نشان داده که موارد ابتلای کرونا در کودکان نسبتاً نادر است. خوشبختانه در اکثر موارد ابتلای کودکان در ایران موارد بسیار خفیف بوده است.


وی افزود: عاملی که موجب نگرانی خانواده‌ها شده، ارائه برخی گزارش‌ها از نیویورک، اسپانیا و لندن مبنی بر مشاهده موارد کوازاکی در کودکان است. از طرفی فصل شیوع سندرم کاوازاکی اواخر زمستان و اوایل بهار است و همزمانی آن با بیماری کرونا منجر به نگرانی شده است.


زالی با اشاره به اینکه بیماری درمان پذیر کاوازاکی، بیماری التهابی عروقی در کودکان زیر 5 سال و بیشتر در پسربچه‌هاست، ادامه داد: علت این بیماری ناشناخته است و برخی اوقات زمینه ژنتیکی در بروز آن مؤثر است. تبی که بیشتر از 5 روز طول کشیده باشد، بروز عارضه‌های پوستی شبیه مخملک، تورم در دست و پا و پوسته ریزی کف دست و پا و قرمزی زبان از جمله علائم آن است.


زالی ادامه داد: به هیچ وجه شهروندان نباید تصور کنند در شرایط افول قطعی این بیماری هستیم و اوضاع عادی شده است. باید کما فی السابق ملاحظات بهداشتی را مورد توجه ویژه قرار دهند و در زمان‌ حضور در اجتماعات بیش از هر زمان‌های فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها