کد خبر: 407698
|
۱۳۹۹/۰۳/۰۸ ۰۷:۳۷:۵۱
| |

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان:

جاده‌کشی در کوه «الوند» بدون مجوز است

طی روزهای اخیر تصاویری از فعالیت لودرهایی در مسیر قله الوند منتشر شده که در حال تخریب کوه هستند. باوجود اینکه گفته می‌شود این اقدام با مجوز اداره منابع طبیعی درحال انجام است، مدیرکل منابع طبیعی استان همدان می‌گوید که این اداره هیچگونه مجوزی برای این کار صادر نکرده است و اکنون در حال بررسی است که این جاده کشی راه شکافی و تخریب مسیر است یا اصلاح آن.

جاده‌کشی در کوه «الوند» بدون مجوز است
کد خبر: 407698
|
۱۳۹۹/۰۳/۰۸ ۰۷:۳۷:۵۱

اعتمادآنلاین| اسفندیار خزایی اظهار کرد: اداره منابع طبیعی استان همدان درخصوص جاده‌کشی در مسیر کوهستان الوند مجوزی صادر نکرده است. البته باید این نکته را در نظر گرفت که مدیریت بخشی از شهر همدان بر اساس مصوبه شورای عالی معماری برعهده اداره راه و شهرسازی استان است. بر این اساس، حریمی تعیین شده است که مدیریت داخل حریم با اداره راه و شهرسازی و مدیریت خارج از آن با اداره منابع طبیعی است.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با اشاره به اینکه بخشی از این جاده‌کشی در حریم اداره راه و شهرسازی و بخش دیگر آن در حریم منابع طبیعی رخ داده است، گفت: منابع طبیعی استان همدان هیچگونه مجوزی را برای این جاده‌کشی صادر نکرده است.

خزایی با بیان اینکه همکاران من در اداره منابع طبیعی بلافاصله بعد از اطلاع از جاده‌کشی در دشت میشان مسیر قله الوند در محل حضور پیدا کردند، تصریح کرد: در حال حاضر این جاده‌کشی متوقف شده و تصاویری که از محل گرفته شده در حال بررسی است. چراکه ابتدا باید این نکته مشخص شود که این اقدام راه شکافی و تخریب مسیر بوده یا اصلاح یک مسیر.

وی ادامه داد: اکنون در حال بررسی این موضوع با همکاری اداره راه و شهرسازی هستیم. چنانچه اثبات شود که این جاده‌کشی راه شکافی و تخریب عرصه است برخورد قانونی انجام خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا این تخریب به دلیل نصب تله‌کابین در مسیر کوه است، گفت: تا زمانیکه بررسی‌های خود را تکمیل نکنیم نمی‌توانیم علت دقیق این اتفاق را اعلام کنیم.

بر اساس صحبت‌های فعالان میراث فرهنگی همدان جاده کشی در پیاده‌راه معروف زیگزاگ‌ که کوهنوردها از میدان میشان به سمت قله می‌رفتند اتفاق افتاده است. زمزمه‌ها این بود که قرار است در این مسیر جاده‌کشی شود و نهادهای مختلفی مانند هلال‌احمر و مسئولان تله‌کابین گنجنامه نیز پیگیر اجرایی شدن آن بودند، اما هر بار از سمت برخی دستگاه‌ها مانند شورای شهر یا نهادهای دیگر مخالفت‌هایی می‌شد. گفتنی است که بخشی از کوهستان الوند در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها