کد خبر: 423850
|
۱۳۹۹/۰۵/۱۳ ۱۵:۳۸:۳۱
| |

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

بیماری‌های دستگاه ادراری در زنان افزایش یافته است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار را در کشور شایع خواند و گفت: کلینیک‌های مرتبط با این بیماری‌ها در بیمارستان شهید لبافی نژاد خدمات جدیدی به منظور پیشگیری، تشخیص و درمان ارائه می‌دهند.

بیماری‌های دستگاه ادراری در زنان افزایش یافته است
کد خبر: 423850
|
۱۳۹۹/۰۵/۱۳ ۱۵:۳۸:۳۱

اعتمادآنلاین| دکتر عباس بصیری فوق تخصص نفرولوژی با اشاره به نقش موثر بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد در ارائه خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی در کشور، عنوان کرد: در کلینیک روزانه اورولوژی، مربوط به جراحی بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار و بخش نفرولوژی، مربوط به بیماریهای داخلی کلیه و مجاری ادرار این بیمارستان روزانه بالغ بر 100 بیمار توسط پزشکان ویزیت میشوند.

وی ادامه داد: در کلینیک پیشگیری از سنگ‌های دستگاه ادراری نیز که یکی از شایعترین بیماریها در کشور و منطقه است، برای بیماران مبتلا، بعد از اعمال جراحی با انجام آزمایشات مختلف بر روی سنگهای خارج شده، اقدامات مشاوره ای و پیشگیرانه صورت می گیرد.

بصیری با اشاره به شیوع بیماریهای دستگاه ادراری در بانوان، عنوان کرد: برخی از بیماریهای مجاری ادرار در زنان نسبت به مردان تفاوت دارد و به علت مسائل فرهنگی و اجتماعی حاکم در جامعه، تاکنون مغفول واقع شده است. بر همین اساس کلینیک اورولوژی زنان نیز در این مرکز خدمات درمانی مربوط به مشکلات کلیوی و مجاری ادرار ارائه می‌دهد.

به گفته فوق تخصص نفرولوژی، حدود 30 درصد از زنان با اشکالات ادراری رو به رو هستند که ابراز هم نمی‌کنند.

نسترن محمودنژاد، متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری، با بیان اینکه کلینیک اورولوژی زنان خدمات فوق تخصصی برای درمان مشکلات کلیوی و دستگاه ادراری را به بانوان ارائه می‌دهد، گفت: در این کلینیک از مشکلات به ظاهر ساده همچون سنگ کلیه تا تومورهای مثانه یا مشکلات عملکردی هریک از قسمتها مورد بررسی و درمان قرار می‌گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به شیوع بی اختیاری ادرار در بانوان افزود: برخی از بانوان با این مشکل و تخصص مرتبط با آن آشنایی ندارند و در اکثر مواقع متخصصان زنان، آنها را به کلینیک معرفی می کنند.

به گفته وی، خدمات جراحی و خدمات فوق تخصصی در بخش‌های سنگ شکن، نوار مثانه و فیزیوتراپی‌های کف لگن کلینیک اورولوژی بانوان ارائه می شود.

دکتر محمودنژاد تصریح کرد: بانوان نباید از بیان مشکلات دستگاه ادراری خود امتناع کنند، چرا که بیماری‌های مربوطه بسیار شایع است و منجر به ایجاد اختلال در فعالیت‌های روزانه فرد می‌شود. از طرفی درمان بسیاری از مشکلات در مراحل اولیه، منجر به پیشگیری از انجام اعمال جراحی می‌شود. به همین منظور توصیه می‌کنیم افراد، به ویژه بانوانی که سابقه خانوادگی بیماری‌های مرتبط دارند، برای معاینات مرتب مراجعه کنند.

وی در پایان اظهار کرد: 45 تا 60 درصد بانوان دچار بی‌اختیاری ادراری هستند و باید در نظر داشت که علت این مشکل بهتر است در مراحل اولیه بیماری بررسی شود.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها