نگاهی به چالشهای شرکتهای دانشبنیان در روزهای کرونایی
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت با اشاره به تلاشهای شرکتهای دانشبنیان در روزهای شیوع کرونا درباره حمایتهای دولت و چالشهای این شرکتها توضیحاتی ارائه داد.
اعتمادآنلاین| محمد گلستانی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت با بیان این که شرکتهای تولیدکننده محصولات مرتبط با بیماری ناشی از کرونا ویروس مانند ونتیلاتور، کیتهای تشخیصی و دستگاههای اکسیژنساز در روزهای شیوع کرونا به میدان آمدند، درباره تاثیر شیوع کرونا بر شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت، گفت: شرکتهای تولیدکننده محصولات غیرمرتبط با کرونا به دلیل وضعیت اقتصادی و تغییرات ساعات کاری احتمالا با افت مواجه شده باشند، اما ما در این شرایط تلاش کردیم با رعایت اصول بهداشتی کمترین تغییرات ساعات کاری را داشته باشیم؛ زیرا محصولاتی که تولید میکردیم به کووید-19 مرتبط بود.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه این شرکت از گذشته دستگاه اکسیژنساز تولید میکرده است، درباره حمایتهای دولت از شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: دولت خریدهای خود را از شرکتهایی که محصولاتی برای مقابله با کرونا تولید میکردند، به صورت نقدی انجام میداد و از محصولات ایرانی استقبال کرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره صادرات محصولات، گفت: در ابتدا صادرات داشتیم، اما با توجه به نیاز کشور و ممنوعیت صادرات این امر متوقف شد.
گلستانی با اشاره به مشکلاتی در خصوص واردات مواد اولیه، گفت: شرکتهایی که وابسته به واردات مواد اولیه بودند، دچار مشکلاتی شدند؛ ولی برخی شرکتهای دانشبنیان مانند شرکت ما چون بر صفر تا صد دانش فنی تولید محصول تسلط داشتند، توانستند برخی مواد اولیه وارداتی را با مواد موجود در داخل جایگزین کنند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید