کد خبر: 437688
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۴:۳۷:۱۰
| |

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد:

عدم استقرار دولت الکترونیک، مانع بزرگ بر سر راه دورکاری

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: از دورکاری استقبال می کنیم ولی با توجه به عدم استقرار دولت الکترونیک، فراهم کردن زیرساخت های دورکاری دچار مشکلاتی است و حل آن زمان‌بر خواهد بود.

عدم استقرار دولت الکترونیک، مانع بزرگ بر سر راه دورکاری
کد خبر: 437688
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۴:۳۷:۱۰

اعتمادآنلاین| محسن فرهادی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران درباره ابلاغ و اعلام محدودیت های محیطی در جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا گفت: تشدید نظارت‌ها و جرایم مطابق قوانین و مقررات ما از ابتدای اپیدمی کرونا وجود داشته است و برای افراد کمی از عامه مردم مثل مراجعه کنندگان به بانک جریمه ای نبوده که در جلسه بعدی ستاد که روز شنبه 19 مهربرگزار می شود مبالغ جرایم جدید مشخص خواهد شد.

وی درباره نحوه مجازات کارمندان خاطی و اصناف اظهار داشت: عدم رعایت قوانین بهداشتی توسط کارمندان اداری دولتی توبیخ کتبی و در نهایت انفصال از خدمت را به همراه دارد و این مجازات در خصوص اصناف، توقیف و پلمب یک ماهه واحد کسب خواهد بود. همچنین برای عامه مردم نیز جریمه نقدی علاوه بر امتناع از خدمت رسانی و... در اتوبوس، مترو به افراد فاقد ماسک اجرا خواهد شد. مبلغ این جریمه هنوز مشخص نیست ولی در جلسه بعدی ستاد کرونا تعیین خواهد شد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام نظر مثبت درباره دورکاری کارمندان گفت: از کاهش تجمع ها استقبال می کنیم اما با توجه به عدم استقرار دولت الکترونیک، فراهم کردن زیرساخت‌های دورکاری دچار مشکلاتی است و حل آن زمانبر خواهد بود. در صورت اجرای دورکاری خدمت رسانی باید به صورت الکترونیک انجام شود اما این امکانات در حال حاضر فراهم نیست.

فرهادی درخصوص مجموعه قوانین و محدودیت ها برای سفرهای خارج استانی اظهار داشت: در خصوص اعمال محدودیت ها و جرایم برای سفرهای بین استانی همچنان تصمیمی اتخاذ نشده است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره محدودیت ها حمل و نقل زمینی و هوایی خاطرنشان کرد: تمامی محدودیت های ذکر شده در مترو و هواپیماها اجرا خواهد شد.

فرهادی با اشاره به تعداد کم واگن های مترو در تهران افزود: متأسفانه به دلیل کمبود واگن در متروی تهران و تراکم مسافران نمی توانیم قانون فاصله گذاری اجتماعی را در ساعات پیک به نحو احسن اجرا کنیم و این شرایط در خصوص اتوبوسرانی ها نیز صادق است. گزارش‌هایی مبنی بر تخلف اتوبوسرانان در ساعت غیر پیک به ما رسیده که اتوبوس پر شده ولی باز هم حرکت نمی کند. قطعا با این دسته از رانندگان برخورد قضایی و قانونی صورت خواهد گرفت ولی باید توجه داشت اعمال دورکاری‌ها می تواند به اصلاح این شرایط کمک کند.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها