کد خبر: 440423
|
۱۳۹۹/۰۷/۳۰ ۱۷:۴۵:۰۷
| |

معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد:

ابتلای خانوادگی، شکل جدیدی در ابتلا به کرونا

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط برخی از هموطنان باعث شده که برخی از هموطنان که رعایت می‌کردند نیز آلوده شوند؛ ما شکل جدیدی در ابتلا به کرونا مشاهده می‌کنیم و آن، ابتلای خانوادگی است.

ابتلای خانوادگی، شکل جدیدی در ابتلا به کرونا
کد خبر: 440423
|
۱۳۹۹/۰۷/۳۰ ۱۷:۴۵:۰۷

اعتمادآنلاین| معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه شکل ابتلا به کرونا خانوادگی شده است، گفت: تعداد بیماران بدحال افزایش یافته است که یکی از دلایلش این است که بیماران دیرتر مراجعه می‌کنند.


دکتر قاسم جان‌بابایی اظهار کرد: رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط برخی از هموطنان باعث شده که برخی از هموطنان که رعایت می‌کردند نیز آلوده شوند؛ ما شکل جدیدی در ابتلا به کرونا مشاهده می‌کنیم و آن، ابتلای خانوادگی است.

وی افزود: موارد زیادی داریم که چند نفر از اعضای یک خانواده به صورت همزمان در بیمارستان بستری هستند و این نشان می‌دهد که قرنطینه در مواردی که نیاز به بستری بیمار نیست، رعایت نمی‌شود.

جان بابایی ادامه داد: قسمت زیادی از افراد، در صورت ابتلا به کرونا علائم خفیف و جزئی دارند و برای این افراد، استراحت در منزل کفایت می‌کند اما شرایط در منزل باید به گونه‌ای باشد که قرنطینه رعایت شود و سایر اعضای خانواده مبتلا نشوند زیرا ممکن است بیماری کرونا در یک فرد، علائم خفیف داشته باشد اما سایر اعضای خانواده به خصوص اگر سالمند یا دارای بیماری زمینه‌ای باشند، دچار علائم شدیدتری شوند.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: متأسفانه در دو سه هفته‌ای که روند صعودی داشته‌ایم، تعداد بیماران بدحال افزایش یافته است؛ یکی از دلایلش این است که بیماران دیرتر مراجعه می‌کنند، بنابراین درخواست ما این است که اگرچه بیماری کرونا در اکثر موارد با یک درمان مناسب بهبود می‌یابند اما باید زود به پزشک مراجعه کنند و بسته درمانی را زودتر دریافت کنند تا به وضعیت بدتری دچار نشوند.

وی خاطرنشان کرد: شرایط پذیرش بیماران نسبت به هفته گذشته بهتر شده و با مراعاتی که مردم می‌کنند، امیدواریم شاهد کاهش بستری در بیمارستان‌ها باشیم.

جان‌بابایی با بیان این‌که تخت به اندازه کافی در بیمارستان‌ها داریم، بیان کرد: مردم نباید درباره تخت‌ها استرسی داشته باشند؛ در تهران بیش از چهار برابر ظرفیتی که الان در بیمارستان‌های تهران بیمار کرونایی داریم، امکان بستری وجوددارد و اگر نیاز باشد، به ظرفیت بستری اضافه می‌کنیم؛ همچنین تا پایان سال، 11 هزار تخت را به بیمارستان‌های کشور اضافه می‌کنیم.

وی ضمن اشاره به خستگی تیم پزشکی خاظرنشان کرد: کادر درمان تسلط و تجربه خوبی در زمینه درمان کسب کرده‌اند؛ مراقبت‌های ما در بیمارستان‌ها رو به بهبود است ولی اصل بر این است که مردم بیمار نشوند با این وجود، اگر نیاز به بستری وجودداشته باشد بهتر است که بیمار در فازهای اولیه بستری شود تا بتوانیم کمک بیشتری به بیماران کنیم و احتمال نجات بیمار بیشتر شود؛ زیرساخت‌ها بسیار خوبی در زمینه تأمین اکسیژن‌ساز در کشور با حمایت دولت انجام شده است که در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها