کد خبر: 443270
|
۱۳۹۹/۰۸/۱۶ ۰۹:۲۶:۵۵
| |

تحقیقات جدید نشان می‌دهند:

مصونیت از کرونا پس از بهبود طولانی نیست

شواهدی نشان می‌دهد که ایمنی حاصل از ابتلا به کرونا چندان طول نخواهد کشید و آنتی بادی‌های حاصل از ابتلا به کووید19 به سرعت پایین می‌آیند.

مصونیت از کرونا پس از بهبود طولانی نیست
کد خبر: 443270
|
۱۳۹۹/۰۸/۱۶ ۰۹:۲۶:۵۵

اعتمادآنلاین| اخیرا شواهد جدید در حال اثبات این واقعیت هستند که آنتی بادی‌های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا به سرعت در بدن کم می‌شوند و خطر ابتلای مجدد را ایجاد می‌کنند. متخصصان معتقدند که مصونیت در برابر این بیماری مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید و بعد از دو، سه یا پنج ماه کاهش خواهد یافت.

این تحقیق که توسط محققان کالج امپریال لندن انجام شد، نشان داد که تعداد افرادی که آنتی بادی قابل قبولی در فاصله ماه های ژوئن تا سپتامبر داشتند، حدود 26 درصد کاهش یافته است و این شواهد بر این باور بیشتر تاکید می‌کنند که آنتی بادی‌های این ویروس به سرعت کم می‌شوند و خطر عفونت مجدد ایجاد می‌کنند.

دکتر ایوان مالدونادو، متخصص بیماری‌های عفونی استانفورد می‌گوید: ما کاملا مطمئن ایم که ما آنتی بادی محافظتی که تا ابد دوام بیاورد نخواهیم داشت. محققان همچنان در حال کشف دوام آنتی بادی پس از عفونت هستند و هنوز میزان آنتی بادی یک سال پس از ابتلا به کووید19 ثبت نشده است.

در همین راستا، بیش از 350،000 شرکت کننده در مطالعه در انگلستان آزمایش آنتی بادی خون دادند تا به محققان برای درک اینکه افراد مبتلا به عفونت ویروس کرونا تا چه مدت دارای آنتی بادی محافظ هستند، کمک کنند.

دور اول آزمون با 99908 شرکت کننده در اواخر ژوئن و اوایل ژوئیه برگزار شد. این تحقیق نشان داد که 60 نفر از هر 1000 شرکت کننده دارای آنتی بادی هستند.

آخرین مرحله انجام شده در ماه سپتامبر نشان داد که 44 نفر از هر 1000 شرکت کننده از نظر وجود آنتی بادی مثبت هستند و این نشان می دهد تعداد افراد با آنتی بادی قابل تشخیص در طی چند ماه حدود 26 درصد کاهش یافته است.

محققان دریافتند که کاهش آنتی بادی در بزرگسالان بالای 75 سال و افرادی که عفونت بدون علامت یا خفیف دارند بیشتر دیده می شود. همچنین در بزرگسالانی که حالات شدید کرونا مبتلا شده اند، سطح آنتی بادی بالاتری دیده شده است.

البته این ایمنی کوتاه مدت تنها مختص ویروس کرونا نیست و در اکثر ویروس‌هایی که سرما خوردگی ایجاد می‌کنند، ایمنی کوتاه مدتی دارند و ممکن است مدتی بعد دوباره با آن ویروس بیمار شوید.

به گفته دکتر الن فاکسمن، آسیب شناس و ایمونوبیولوژیست دانشگاه ییل داشتن آنتی بادی در هنگام قرار گرفتن مجدد در معرض این ویروس ممکن است باعث شود سیستم ایمنی فرد پاسخ سریع‌تری ایجاد کند؛ هرچند که احتمال دارد هیچ تاثیری هم نداشته باشند چرا که پاسخ به این ویروس از فردی به فرد دیگر متفاوت است و هنوز علت آن مشخص نشده است.

منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها