کد خبر: 462289
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۳ ۱۰:۴۱:۵۵
| |

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران:

هزاران میلیارد تومان از اموال شهرداری رها شده است

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران گفت: از محل تبصره 32 بودجه سال 92 قرار شد که حدود 100 پروژه مشارکتی در زیرمجموعه سازمان سرمایه‌گذاری فعالیت کنند که برخی از این پروژه‌ها به سازمان آمد و برخی توسط شهرداری‌های مناطق حفظ شد و متاسفانه دچار تخلف شدند.

هزاران میلیارد تومان از اموال شهرداری رها شده است
کد خبر: 462289
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۳ ۱۰:۴۱:۵۵

اعتمادآنلاین| شکرالله بنار، رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران درباره‌ عدم آورده مالی پروژه‌های مشارکتی شهرداری تهران برای شهر گفت: رویکرد سازمان سرمایه‌گذاری مبنی بر این است که اگر ببیند، پروژه‌ای پیش نمی‌رود و شرکا، مشکلات اقتصادی یا ورثه‌ای دارند با توجه به مباحث حقوقی در قرارداد، در صورتی که شرایط فسخ متناسب با مفاد قرارداد باشد، آن را فسخ می‌کنیم، چرا که به نفع ما است.نمی‌شود زمین و پروانه رایگان به افراد بدهیم و شریک ما بشوند و بعد هم کاری انجام ندهند.

او با بیان اینکه تعداد پروژه‌های از این دست زیاد است به تعدادی از پروژه‌های مهم در مناطق شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: پروژه ساحل در منطقه 22، پروژه مدائن در منطقه 18، پروژه خلیج فارس در منطقه 20و پروژه باران در منطقه 4 از جمله این پروژه‌ها است.

بنار اظهار داشت: رویکرد ما گرفتن یک تصمیم شجاعانه است تا اموال شهرداری را برگردانیم، اگرچه که تصمیم سختی است، اما در حال اجرا است.

او در واکنش به اظهارات رئیس کمیته اقتصادی شورا مبنی بر وجود بیش از 180 پروژه مشارکتی در شهرداری که از سال 90 تاکنون قفل شده‌اند و 100 میلیارد هم برای شهرداری آورده مالی نداشته‌اند، گفت: از محل تبصره 32 بودجه سال 92 تعیین شد که حدود 100 پروژه مشارکتی در زیرمجموعه سازمان سرمایه‌گذاری فعالیت کنند. برخی از این پروژه‌ها به سازمان آمد و برخی توسط شهرداری‌های مناطق حفظ شد و متاسفانه دچار تخلف شدند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران ادمه داد: برای مثال تخلفی که سازمان بازرسی در منطقه 5 اعلام کرده و در آن 1500 میلیارد تومان تخلف رخ داده، ناشی از مداخله نابجای برخی از مدیران در پروژه سرمایه‌گذاری بوده است.

رها شدن هزاران میلیارد از اموال شهرداری در چند پروژه

او با اشاره به تهیه گزارشی از وضعیت پروژه‌های مشارکتی شهرداری تهران گفت: گزارشی را در این زمینه آماده کرده‌ایم.تعداد پروژه‌های شناسایی شده تاکنون به غیر از پروژه‌هایی که ما داریم، 100 مورد است. پروژه‌های سازمان در حدود 80 پروژه است که شناسنامه دارند و در حال فعالیت هستند، اما به غیر از این، 100 پروژه دیگر در تهران بی‌صاحب رها شده است که از سال 82 تا به حال در این وضعیت قرار گرفته‌اند.

بنار ادامه داد: در 4 سال گذشته و از زمانی که سازمان سرمایه‌گذاری حرفه‌ای‌تر وارد کار شد، قرارداد اشتباهی بسته نشد، اما قبل از آن قراردادهایی موجود هستند که از جمله آن‌ها پروژه صبا در منطقه 6، برج طغرل در منطقه 20، پروژه تیراژه در منطقه 5 که پروژه‌هایی هستند که به هرکدام ورود کنیم حداقل هزار میلیارد تومان اموال شهرداری در آن‌ها رها شده است.

او ضمن گلایه از عدم همکاری در ساماندهی پروژه‌ها گفت: متاسفانه در این زمینه با ما همکاری نمی‌شود تا این پروژه‌ها سر و سامان پیدا کند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که چرا شهرداری پیگیری حقوقی این پروژه‌ها را که حق مردم تهران است، انجام نمی‌دهد؟ گفت: این پروژه‌ها دست سازمان نیست که پیگیری حقوقی آن‌ها را انجام دهد و باید به سازمان سرمایه‌گذاری برگردند تا بتوانیم پیگیری حقوقی آن‌ها را انجام دهیم.

بنار در پاسخ به این سوال که پروژه‌های مشارکتی شهرداری بیشتر دست کدام بخش‌ها متمرکز هستند؟ گفت: این پروژه‌ها در مناطق رها شده‌اند. عمر مدیریت‌ها نیز آنقدر کوتاه است که تا می‌خواهیم به پروژه‌ای بپردازیم عمر مدیریت به پایان رسیده و در نتیجه بر زمین مانده‌اند.

او با اشاره به سند جامع سرمایه‌گذاری تهران گفت: در سند جامع سرمایه‌گذاری شهر تهران، ذکر شده است که تمام پروژه‌های بالای 50 میلیارد تومان باید در سازمان سرمایه‌گذاری باشند، اما یک دستگاه نظارتی وجود ندارد که بر فرایند آن نظارت کند و اجازه ندهد، در پروژه‌هایی که باید در اختیار سازمان سرمایه‌گذاری قرار گیرند، دخالتی صورت نگیرد.

ارزش 30 هزار میلیاردی چندین پروژه قفل شده شهرداری

بنار ادامه داد: به دنبال این موضوع هستیم که بتوانیم با فشار بیشتر اختیارات سازمان سرمایه‌گذاری را ابقا کنیم و در این زمینه دستورالعمل زده‌ایم و نامه‌نگاری کردیم، اما کسی به آن گوش نمی‌دهد.

او درباره ارزش ریالی این پروژه‌ها گفت: پروژه‌های رها شده‌ای به ارزش حدود 30 هزار میلیارد تومان از چندین پروژه قفل شده شهرداری از دوره‌های پیشین مدیریت شهری تاکنون وجود دارد و ارزرش ریالی 80 پروژه دیگر نیز نزدیک به 100 هزار میلیارد تومان است که بر روی آن مشغول به کار هستیم.

منبع: ایلنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها