شاخصترین علامت کرونای جهش یافته/ چه زمانی تست «PCR» انجام بدهیم؟
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به این که بهار فصلِ غالب سرماخوردگی نیست، گفت: تمام علائم منتسب به سرماخوردگی، علائم کرونا تلقی میشوند.
اعتمادآنلاین| نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران، با بیان اینکه عمده تظاهرات بیماری کرونا به درگیریهای ریوی و تنفسی مربوط میشوند گفت: تنگی نفس و گلودرد و احتقان بینی و تب شایعترین علائم بیماری کرونا هستند.
به گزارش فارس، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به این که برخی از بیماران عوارض گوارشی را تجربه میکنند، توضیح داد: استفراغ و اسهالهای مقاوم به درمان - در زمان بیش از 48 ساعت - از مهمترین علائم بیماری کرونا هستند.
وی اضافه کرد: عدهی محدودی از مبتلایان به کرونا با علائم درگیری قلبی - ضربان بالا و درگیری ماهیچه قلب - به مراکز درمانی مراجعه میکنند. ویروس کرونا در بدو ورود به بدن علامتهایی شبیه به سرماخوردگی را ایجاد میکند.
وی با بیان این که کوفتگی بدن از شاخصترین علامتهای کرونا است، عنوان کرد: از دست دادن بویایی یکی از علائم اختصاصی این بیماری است.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به این که در دو ماه اخیر اکثر افراد به ویروس جهش یافته مبتلا شدهاند، توضیح داد: فاصله شروع بیماری و بدحالی در ویروس جهش یافته بسیار کوتاه است.
وی افزود: علائم و عوارض ویروس جهش یافته تفاوتی با ویروسهای عادی ندارند، در حالی که ویروس جدید در ناحیه ریه درگیری و تخریب بیشتری را ایجاد میکند.
توکلی خاطر نشان کرد: با توجه به این که بهار فصل سرماخوردگی نیست تمام علائم منتسب به سرماخوردگی، علائم کرونا تلقی میشوند.
وی افزود: عموم مردم باید به محض مشاهده کوچکترین علامت سرماخوردگی یا کرونا محدودیتهای قرنطینه و جداسازی را به طور جدی رعایت کنند.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران ادامه داد: افرادی که بیش از 48 ساعت علائم سرماخوردگی دارند باید برای آزمایش pcr به مراکز 16 ساعته یا 24 ساعته بهداشت مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: قبل از بررسی اولیه و انجام تست pcr مراجعه به بیمارستان ضرورت ندارد.
توکلی اضافه کرد: مراجعه به بیمارستان زمانی ضروری است که علائم بیماری از سطح عادی فراتر رود و درگیریهای جدی ایجاد کند.
وی با اشاره به این که تب و لرز شدید نشانهی پیشرفت بیماری است، در برنامه روزنه اظهار داشت: پزشکان عمومی و متخصصان داخلی و عفونی و ریه میتوانند بیماران مبتلا به کرونا را مورد تشخیص و درمان قرار دهند.
دیدگاه تان را بنویسید