سرنوشت خانههای ویران شده پس از زلزله سیسخت چه میشود؟
پس از زلزلهای که در شهر سی سخت اتفاق افتاد هنوز کمک دولت برای بازسازی خانه های این شهر در هاله ای از ابهام قرار دارد و باتوجه به نگرانی مردم برای روزهای سردتر، هنوز بودجهای برای بازسازی آن مشخص نشده است.
اعتمادآنلاین| زلزله پنج و شش دهم ریشتری بهمن سال گذشته در شهرستان دنا باعث ورود خسارت به منازل مسکونی، زیرساختهای گردشگری، کشاورزی، دولتی و غیره شد و از ساعات اولیه وقوع زلزله دستگاههای اجرایی، سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان امام و دیگر نهادهای جهادی جهت کمک به مردم زلزلهزده شهر سیسخت وارد عمل شدند.
به گزارش تسنیم، حال با گذشت سه ماه از وقوع زلزله در شهرستان دنا و اسکان موقت خانوادههای آسیبدیده و پایان کار آواربردار ارزیابی خسارت، تشکیل پرونده و ساخت منازل مسکونی آسیب دیده آغاز شده است.
در این زلزله بیش از یک هزار و 200 منزل مسکونی در شهر سیسخت دچار خسارت 100 درصد شدند، دولت وعده داده است تا قبل از شروع فصل سرما در شهر سیسخت، کار بازسازی منازل آسیبدیده به پایان برسد.
حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیگیری اعتبارات لازم برای کمک به مردم آسیبدیده ناشی از زلزله شهر سیسخت به مبلغ 300 میلیارد تومان گفت: بعد از تهیه و ارسال گزارش میزان خسارت از استان به سازمان برنامه و بودجه کشور این اعتبار به استان ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در مرحله اول مبلغ 431 میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات به زلزله سی سخت تخصیص یافت، افزود: از این مبلغ 141 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض، 20 میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی سرمایه و مبلغ 270 میلیارد تومان تسهیلات بانکی بوده که در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفت.
کلانتری افزود: علاو بر مبلغ فوق 300 میلیارد اعتبار برای کمک به تاسیسات خسارات ناشی از زلزله همچون مدرسه سازی، تاسیسات زیربنایی و غیره به استان اختصاص مییابد.
شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا در دامنههای رشته کوههای دنا واقع شده که در فصل سرما دمای زیر صفر درجه را تجربه میکند و در برخی مواقع و در شب به زیر 10 درجه میرسد.
دیدگاه تان را بنویسید