کد خبر: 488680
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۲ ۱۰:۵۸:۰۰
| |

جزییات جدید از حادثه ریزش کوه آزادراه تهران-شمال / مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمال: ریزش تونل در قطعه 2 آزادراه تهران-شمال صحت ندارد / علت ریزش کوه رانش از بالادست بوده‌است

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران - شمال گفت: هیچ انفجاری در محور آزادراه نداشته‌ایم؛ عملیات حفاری هم نداشته‌ایم و چند ماه از عملیات حفاری در این منطقه گذشته است. علت ریزش کوه در آزادراه رانش از بالادست بوده و صخره از بدنه کوه جدا شده و جای آن کاملاً مشخص است.

جزییات جدید از حادثه ریزش کوه آزادراه تهران-شمال / مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمال: ریزش تونل در قطعه 2 آزادراه تهران-شمال صحت ندارد / علت ریزش کوه رانش از بالادست بوده‌است
کد خبر: 488680
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۲ ۱۰:۵۸:۰۰

اعتمادآنلاین| سعید شاهسواری، مدیر عامل شرکت آزادراه تهران - شمال اظهار کرد: ظهر دیروز شنبه 1 خرداد، حد فاصل تونل 33-1 با تونل 33-A قطعه 2 آزادراه تهران-شمال بخشی از کوه و سنگی عظیم در ابعاد یک صخره، از کوه جدا شد و سقوط کرد و متأسفانه یک بیل مکانیکی که در آنجا مشغول کار بوده و راننده در آن حضور داشته به همراه یک نفر نیروی اجرایی و اپراتور بیل مکانیکی، زیر این صخره محبوس شده و جان خود را از دست دادند.

به گزارش مهر، وی افزود: بلافاصله نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شدند و نیروهای پروژه هم کمک کردند و اجساد این دو جان باخته از زیر صخره خارج شدند. ریزش‌ها نیز کنترل شد؛ پیکر راننده بیل مکانیکی ساعت 19 و پیکر اپراتور بیل مکانیکی حوالی ساعت 21 پیدا و به نیروی انتظامی تحویل شد.

مدیرعامل آزادراه تهران-شمال، این اتفاق را یک سانحه و در بیرون از تونل عنوان و اعلام کرد: ریزشی داخل تونل اتفاق نیفتاده و اینکه در برخی شبکه‌های اجتماعی عنوان شده که ریزش تونل در قطعه 2 آزادراه تهران-شمال اتفاق افتاده، صحیح نیست و تونل ریزشی نداشته است. این صخره روی محور (جاده) افتاده است.

وی گفت: هیچ انفجاری در محور نداشته‌ایم؛ عملیات حفاری هم نداشته‌ایم و چند ماه از عملیات حفاری در این منطقه گذشته است. علت این حادثه رانش از بالادست بوده و صخره از بدنه کوه جدا شده و جای آن کاملاً مشخص است که مانند یک صفحه از کوه جدا شده و سقوط کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در هنگام عملیات عمرانی، تِرانشه‌های کوه محکم سازی نمی‌شوند؟ یادآور شد: ما هر جایی را که شروع می‌کنیم، کارهای تکمیلی را بعد از احداث انجام می‌دهیم. به علاوه اینکه تحکیمات هم بعد از آماده سازی محور انجام می‌شود؛ ما در حال حاضر در حال دهانه‌گیری تونل هستیم و تحکیمات داخل تونل و دهانه آن بسته به جنس زمین و مطالعات زمین شناختی را انجام می‌دهیم؛ همچنین در حال لاینینگ مسیر هستیم.

وی درباره اینکه آیا پس از بهره برداری و شروع ترددهای عمومی در این محور، امکان وقوع چنین حوادثی وجود دارد یا خیر؟ گفت: وقتی قرار است محور به بهره برداری برسد، تمام تحکیمات را انجام می‌دهیم و ریسک محل‌های حادثه خیز را تقریباً صفر می‌کنیم و از روش‌های مانند گالری، سازه‌های نگهبان، دیوار حائل و… استفاده می‌کنیم تا مشکلی پیش نیاید؛ اما این حادثه، یک اتفاق غیر منتظره بود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها