مجید فراهانی:
راه توسعه رسمیت دادن به مدیریت دو سطحی است
نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گفت: اگر ما دنبال توسعه هستیم و دلمان برای ایران میسوزد و به ایران علاقه و محبت داریم و توسعه را راهکار حفظ ایران عزیز میدانیم باید توجه داشته باشیم که راه توسعه رسمیت دادن به مدیریت دو سطحی است.
اعتمادآنلاین| مجید فراهانی در همایش انتخاباتی تعدادی از نامزدهای لیست جمهور که در محله جیحون برگزار شد، گفت: شوراها به عنوان یکی از مهمترین نهادهای مقوم بخش مردمسالاری و دموکراسی در کشور هستند که در دولت جناب آقای خاتمی در سال 78 شکل گرفته و دموکراسی و مردمسالاری تا اعماق روستاها کشیده شد. شوراها شعار حضرت امام(ره) که میزان رای ملت است را تحقق بخشید.
به گزارش ایسنا، وی شوراهای شهر را به منزله پارلمانهای محلی در مدیریت دو سطحی ملی و محلی دانست و گفت: مجلس به عنوان پارلمان ملی وظیفه قانونگذاری کلان و شوراهای اسلامی شهر به عنوان پارلمان محلی قانونگذاری شهری را برعهده داشت و برامور اجرایی شهر نظارت دارند.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اما علیرغم شکل گیری شوراها و علیرغم اینکه در همان زمان دیده شده بود که اختیارات اجرایی دولت به مرور به شوراها تفویض شود، اما این اتفاق رخ نداد و دولتها خودشان را به عنوان رقیب شوراها و شهرداری احساس کردند و از این رو تصور کردند که واگذاری امور به شوراها قدرت را از دولت سلب میکند.
وی با بیان اینکه راه توسعه رسمیت دادن به مدیریت دو سطحی است، گفت: اگر ما دنبال توسعه هستیم و دلمان برای ایران میسوزد و به ایران علاقه و محبت داریم و توسعه را راهکار حفظ ایران عزیز میدانیم باید توجه داشته باشیم که راه توسعه رسمیت دادن به مدیریت دو سطحی است.
یعنی دولت صرفا وظیفه سیاستگذاری و تمشیت امور کلان جامعه را دارد اما شوراها و شهرداریها وظیفه اجرایی مدیریت شهر را دارند. یعنی همه امور اجرایی شهر به دست شوراها و شهرداری باید اداره شود و مدیریت یکپارچه شهری این طور تبلور پیدا میکند.
فراهانی با طرح این پرسش که چرا این اتفاق رخ نداد؟ اظهار کرد: متاسفانه عدهای رای مردم را تزئینی میخواهند و اساسا اعتقادی به مردمسالاری و دموکراسی ندارند. عدهای واگذاری امور به مردم را مخل اندیشه خود میدانند و به همین دلیل هم هست که از واگذاری امور به شوراها و مدیریت شهری عملا ابا دارند.
ما در مقابل دو اندیشه هستیم. یک اندیشهای که اداره و توسعه کشور را با رای و دخالت مردم در سرنوشتشان به رسمیت میشناسد و دیگری حضور مردم در پای صندوق رای را در حدی میشناسد که صرفا اندیشه او تامین شود.
این نامزد انتخابات شورای شهر تهران ادامه داد: یک عده میخواهند که صرفا جمعیت پنج درصد و ده درصدی رای بدهند و همانها دولت و امور جامعه را تامین کنند و نیازی هم نمیبینند که مردم پای صندوقهای رای بیایند. چون اکثریت مردم با آنها موافق نیستند و برای توجیه رفتار ضد مردم خود هم اظهارات و استنادات متفاوتی دارند.
وی تصریح کرد: امروز مهمترین جایی است که گلوگاه تعیین سرنوشت ماست. برای حفظ و به رسمیت شناختن این اندیشه است که برای ما مهم است.
اگر ماحضور نداشته باشیم و اندیشه خودمان را فریاد نزنیم همین یکم مقدار اندک دموکراسی را هم از ما خواهند گرفت.
جمهوریت در خطر است تا جایی که عدهای عملا گفتند اگر انتخابات نبود، جمهوری اسلامی لطمهای نمیبیند و رسما در تریبونها میگویند که حضور مردم در پای صندوقهای رای کافی نیست و علنا اعلام میکنند که شوراها تجربه شکست خوردهای است و باید برچیده شود و اگر این اتفاق بیفتد همان جایی است که خون شهیدان عزیز ما پایمال شده است.
فراهانی با بیان اینکه لیست انتخاباتی جبهه اصلاحات برای دفاع از جمهور مردم عنوان جمهور به خود گرفته است، گفت: از همه میخواهم که خانوادهشان را برای حضور در انتخابات تشویق کنند. امروز موضوع دفاع از جمهوریت مطرح است و ما باید حق قانونی خودمان را تحکیم کنیم.
عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: ما توسعه و پیشرفت و رفاه را در سپردن کار مردم به مردم و مشارکت مردم میدانیم.
خدیجه جدا: شورایاریها تکمیل کننده شورای شهر هستند.
در بخش دیگری از این مراسم، خدیجه جدا از دیگر نامزدهای مورد حمایت لیست جمهور نیز گفت: من متولد منتظقه 17 تهران هستم و 42 سال است در این مناطق زندگی میکنم و از نزدیک با مشکلات و دغدغه های و خواسته های مردم آشنا هستم. خاطرات شیرینی از این مناظق دارم و در عین حال بر سختیهای زندگی دوستان واقف هستم. فضای سبز در این مناطق کم است و باید حتما تقویت شود.
جدا ادامه داد: اولویت ما رسیدگی به مشکلات منطقهای و حل آن است. خوشبختانه در شورای شهر فعلی به بسیاری از مشکلات رسیدگی شد و شاهد افزایش فضای عمومی در این مناطق هستیم. گرچه کاستی هایی وجود دارد اما اگربه لیست جمهور رای بدهیم می توانیم ادامه راه فعلی را تا تبدیل کامل تهران به شهری برای زندگی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه شورایاری ها می توانند تکمیل کننده شورای شهر باشند. اگر شورایاری ها به درستی انتخاب شوند و بتوانند مطالبات را به اعضای شورای شهر منتقل کنند، میتوانند کمک بسیار زیادی به شورای شهر کنند.
دیدگاه تان را بنویسید