کد خبر: 497825
|
۱۴۰۰/۰۳/۳۱ ۱۶:۲۰:۲۰
| |

لکنت زبان؛ مهمترین چالش مهارتی جامعه ایران

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به اهمیت توان افزایی جوانان و خانواده‌ها در حوزه مهارت‌های خوب زیستن گفت: مهارت خوب زیستن ابعاد مختلفی دارد و در قالب طرح هایی چون گفت‌و‌‍گوی ملی خانواده به این مهارت‌ها پرداخته‌ایم.

لکنت زبان؛ مهمترین چالش مهارتی جامعه ایران
کد خبر: 497825
|
۱۴۰۰/۰۳/۳۱ ۱۶:۲۰:۲۰

اعتمادآنلاین| معصومه ابتکار در نشست طرح توانمندسازی سفیران فرهنگی دانشگاه ها اظهار کرد: یکی از اهدافی که در این دولت با جدیت دنبال می‌کنیم توان افزایی جامعه به ویژه جوانان و خانواده ها در حوزه مهارت های خوب زیستن است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر این مهارت ها به خوبی کسب و تمرین شود می تواند به انسجام اجتماعی، امید و اعتمادآفرینی در جامعه کمک کند. مهارت خوب زیستن ابعاد مختلفی دارد و در قالب طرح هایی چون گفت و گوی ملی خانواده به این مهارت ها پرداخته ایم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه یکی از مهمترین چالش های مهارتی در جامعه ایران لکنت زبان است و اینکه خیلی خوب نمی‌توانیم با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم گفت: این مسئله در خانواده ها آثار سختی را به جای می‌گذارد و باعث می شود اعضای خانواده نتوانند رابطه صمیمی با یکدیگر برقرار کرده و گفت وگو کنند. فکر می کنیم مهارت شنیدن و دیدن را بلدیم اما این مهارت ها را نیاموخته ایم. گاهی این اختلالِ ارتباطی به سوء تفاهم، خشونت زبانی و قهر می انجامد.

ابتکار افزود: متاسفانه این رفتارها را در خانواده و حتی در عرصه های سیاسی و اجتماعی می بینیم که ریشه آن به مهارت های خوب زیستن بازمی‌گردد. وقتی حرمت ها و عزت نفس افراد را به راحتی زیرپا بگذاریم، نمی توانیم انتظار احترام متقابل داشته باشیم. والدین زمانی می توانند از فرزندانشان انتظاری داشته باشند که به موقع احترام فرزندانشان را حفظ کرده و به آنها فرصت صحبت کردن داده باشند.

وی با بیان اینکه همه افراد در هر موقعیتی هستند به فراگیری این مهارت های خوب زیستن نیاز دارند اظهار کرد: به ویژه دانشجویان اگر نتوانند مهارت های گفت وگو، شنیدن، تفکر نقادانه را به کار ببندند فردا در جامعه با رفتارهای انسدادی و یک سویه مواجه می شوند و متاسفانه شکاف هایی شکل گرفته و به اسنجام اجتماعی لطمه می زند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری تاکید کرد: تاب آوری هم بسیار مهم است. به عنوان یک فرد در جامعه و زندگی فردی خود با چالش هایی مواجه می شویم. اینکه چگونه بتوانیم به درستی مشکلات را شناسایی، جذب و راه حل پیشنهاد بدهیم به ارتقای تاب آوری باز می گردد. اینکه بتوانیم به درستی از مشکلات و سختی ها عبور کرده و به ورطه ناامیدی، یاس و بی تفاوتی نیفتیم لازمه یک جامعه بالنده است.

ابتکار با بیان اینکه برنامه های گفت وگوی بین نسلی در 64 شهر اجرا شده و نتایج خوبی داشته است گفت: در کنار طرح درس ها و تهیه محتوای آموزشی، در 1100 نقطه پرآسیب کشور طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی را طی چهارسال گذشته اجرا کرده ایم.

وی افزود: برنامه سفیران فرهنگی دانشگاه‌ها نیز از برنامه های مهم دانشجویی است و امیدواریم استمرار داشته باشد و خود دانشجویان جریان سازی کرده و مواردی چون خودباوری، اعتماد به نفس، تلاش برای بهبود مهارت های خوب زیستن، تاب آوری، شناخت مهارت های تاب آوری در برابر مشکلات و تفکر نقادانه را مورد توجه قرار داده و این فرهنگ را توسعه دهند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها