معینالدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس:
طرح صیانت از فضای مجازی باید از دستور کار مجلس خارج شود / در شرایط فعلی اولویت باید اوضاع اقتصادی مردم باشد / مجلس در مردم التهاب ایجاد کرده است
یک نماینده مجلس گفت: اگر طرح صیانت از فضای مجازی منجر به محدود کردن استفاده مردم شود به گونه ای که خود مردم نتوانند اما بعضی از مسئولین دسترسی را داشته باشند طبیعتا با اصل استقرار قانون اساسی در تضاد است و حتما با کار نظام مغایرت جدی دارد و معتقدم که این طرح باید از دستورکار خارج شود.
اعتمادآنلاین| معین الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس، در رابطه با "طرح پیشنهادی مجلس برای صیانت از فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان ها" گفت: اجازه دهید زوایای طرح را عنوان نکنم، با توجه به آنکه حضرت آقا به فضای مجازی حساسیت هایی دارند اما روش های این چنینی مانند طرح پیشنهادی مجلس متاسفانه نتیجه عکس می دهد. چگونه است که نمایندگان مجلس از توئیتر استفاده می کنند و از طریق فیلترشکن هم وارد می شوند اما این برای مردم ممنوع است! لذا روش های این چنینی راه به جایی نمی برد و ما قبلا تجربه آن را داشتیم مانند ممنوعیت ویدئو که هیچ نتیجه ای نداشت. اینکه برخی از نمایندگان تقاضای ماده 85 دارند مبنی بر اینکه طرح در کمیسیون مطرح شود را نمی پذیریم زیرا این طرح باید در صحن مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش برنا، او ادامه داد: چنین طرحی را مطلقا جز اولویت های کاری مجلس نمی دانم، در بحث کلیت ساماندهی فضای مجازی هیچ کس حرفی ندارد اما اگر این طرح منجر به محدود کردن استفاده مردم شود به گونه ای که خود مردم نتوانند اما بعضی از مسئولین دسترسی را داشته باشند طبیعتا با اصل استقرار قانون اساسی در تضاد است و حتما با کار نظام مغایرت جدی دارد. بنده مخالف چنین طرحی هستم و معتقدم که این طرح باید از دستورکار خارج شود.
معین الدین سعیدی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه، طرح 170 امضا دارد فکر می کنید جو مجلس به چه صورت باشد، بیان کرد: قطعا این گونه نیست که اکثر نمایندگان با طرح موافق باشند، در شرایط فعلی کشور اولویت باید اوضاع اقتصادی مردم باشد. من فکر می کنم که نقض غرض است و نباید تمرکزمان این گونه مسائل باشد. بخشی زیادی از مردم کسب و کارشان در بستر فضای مجازی است، شما اگر بخواهید اینستاگرام را حذف کنید به کسب و کار مردم آسیب وارد می شود. با اصل نظارت حاکمیت بر فضای مجازی هیچ مشکلی نداریم اما باید نظارت به گونه ای باشد که آزادی های مشروع مردم را محدود نکند و مهمتر اینکه از کاری که خودمان انجام می دهیم نباید مردم را منع کنیم و محدودیت چنین رفتارهایی نتیجه آن دلسردی مردم جامعه است.
او در خصوص برخورد محرمانه با نمایندگان در این طرح گفت: وقتی نمایندگان مردم را محرم ندانیم که دیگر هیچ بحثی پیش نمیآید. در این شرایطی که مردم در انتخابات یک حماسه ای خلق کردند و در انتخابات حضور داشتند نباید باعث نگرانی آنها شویم. در شرایط کرونا بسیاری از مشاغل دچار چالش شدند و بسیاری از مردم از پلت فرم های مجازی برای معیشت خودشان و برای کار خودشان استفاده می کنند الان که چنین بحثی مطرح شده متاسفانه التهاب در مردم ایجاد کردیم.
دیدگاه تان را بنویسید