کد خبر: 512048
|
۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۱:۲۴:۰۰
| |

زاکانی، شهردار منتخب تهران:

به سمت مدیریت شهری تعاملی با مشارکت مردم حرکت می کنیم/نیاز به کار جهادی و جلوگیری از سیاه نمایی داریم

شهردار منتخب تهران گفت: برنامه های مدیریتی پایتخت در سه سطح کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت تقسیم بندی می شود و نباید در بیان مشکلات سیاه نمایی شود و کار باید جهادی پیش رود.

به سمت مدیریت شهری تعاملی با مشارکت مردم حرکت می کنیم/نیاز به کار جهادی و جلوگیری از سیاه نمایی داریم
کد خبر: 512048
|
۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۱:۲۴:۰۰

اعتمادآنلاین| علیرضا زاکانی، روز شنبه در دیدار با شهرداران مناطق 22 گانه پایتخت افزود: در حوزه خدمتگذاری باید کار جهادی صورت بگیرد که به عنوان مثال در بحث کار اجتماعی باید در 2 بخش نگاه مردمی و مدیریت شهری عمل کنیم و اگر ما به در و دیوار های شهر نگاه می کنیم بر همین اساس باید به مسئولیت های خود جامه عمل بپوشانیم.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به این نکته که خود زاده جنوب تهران در منطقه شوش است و باید نگاه ویژه ای به مسایل و آسیب های جنوب شهر شود، گفت: برای رسیدن به برنامه های خود نیاز به برنامه ریزی در 3 سطح داریم، اعلام کرد: به کارهای فوری برای رسیدن به سطح مورد قبول در شهر نیاز داریم که در 3 سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم بندی شود.

به سمت مدیریت شهری تعاملی با مشارکت مردم حرکت می کنیم

زاکانی با اشاره به این نکته که در بخش کوتاه مدت بین 1.5 تا 2سال، بخش میان مدت 2.5 سال و بخش بلند مدت نیز تا چهار سال تقسیم شده است، ادامه داد: اگر توفیق داشته باشیم به فضل الهی در رشد تکاملی گام دوم به سمت حکمرانی شهری به شکل تعاملی با مردم حرکت می کنیم، در این صورت می توان الگویی اساسی برای کشور داشته باشیم و نقش و اثر خود را در این مسیر به نحو احسنت می پذیریم.

شهردار منتخب اظهارداشت: جلسه امروز با شما مدیران برای شنیدن نظراتی است که بتوان مسیر آینده را با کمترین اشکال و حداکثر موفقیت پیش ببریم و باید بدانیم آنان که خطایی ندارند ائمه معصوم هستند.

وی افزود: در بیان وضع شهر نیز نباید سیاه نمایی شود که این اقدام اشتباه است و اگر بر بدهی های ما در شهرداری به میزان 66 هزار میلیارد تومان اشاره می شود باید به مطالبات خود نیز نگاه کنیم که اگر این اقدام انجام نشود بی انصافی است.

پیگیری مطالبات از طریق کانون مسئولیت و تفاهم با دستگاهها

زاکانی ادامه داد: در بحث مطالبات، کانون مسئولیتی داریم که رابطه ما با دستگاه ها را احصاء می کند تا به یک تفاهم برسیم و باید بخشی از موارد که حسابرسی نشده است را به سرعت در دستور کار خود قرار دهیم.

وی بیان کرد: بخش عمده مباحث مالی به دولت برمی گردد که در حال حاضر دریافتی ما 8 هزار میلیارد تومان و بحث مسایل مالی بانکی 12.5 هزار میلیارد تومان است که با کانون مسئولیت این امکان وجود دارد که بتوانیم موضوع را کنترل کنیم تا بار مالی منفی برای مدیریت شهری ایجاد نکند.

قرابت بین مدیریت شهری و دیگر ارکان وجود ندارد

شهردار منتخب تهران با بیان اینکه قرابت و نزدیکی بین مدیران شهری و دیگر ارکان وجود ندارد که باید ایجاد شود، افزود: حساسیت هایی روی تهران از سوی نمایندگان مجلس وجود دارد که معتقدند تهران شهری برخوردار است. باید تلاش کنیم واقعیت های تهران از لحاظ برخورداری نیز به مردم و ‌نمایندگان و دیگر مدیران نشان داده شود.

زاکانی ادامه داد: باید با تلاش در مجموعه ها، درآمد خود را 10 برابر کنیم که البته به دلیل هزینه های بالا، باز هم این درآمد کم است اما نباید اجازه دهیم با برچسب زدن این حق طبیعی را از ما بگیرند.

حتی وجود یک معتاد متجاهر در شهر پذیرفتنی نیست

وی بیان کرد: نقاط بحران خیز پایتخت مثل دره فرحزاد از نقاط حساسی است که باید در کوتاه مدت برای آن برنامه ریزی و عمل کنیم. همچنین باید تاکید کنم اینکه می گویند تهران به عنوان مثال این تعداد معتاد متجاهر دارد پذیرفتنی نیست و وجود یک معتاد متجاهر نیز قابل قبول نیست و باید ساماندهی شود.

شهردار منتخب تهران افزود: از تهدید ها باید فرصت جدید خلق کنیم و جنبه های متعدد در امور خدماتی را باید با برنامه ریزی حل کنیم و درباره این موضوع، تاکنون 2 جلسه با معاون خدمات شهری داشتم.

زاکانی ادامه داد: باید نگاه جدیدی به شهر داشته باشیم و موضوعات دنبال شود که یکی از آن بودجه ریزی مناسب برای هزینه کرد بودجه در محل مناسب آن است و نباید فراموش کنیم که در بخش هزینه باید عدالت را در بین مناطق رعایت کنیم که مثال بارز آن میزان فضای سبز در برخی از مناطق در مقایسه با مناطقی مانند 10،12و13 است.

احیای نهاد توسعه شهری در بحث طرح تفصیلی

وی گفت: در بخش طرح تفصیلی نیز نهاد توسعه شهری از سه ضلع وزارت راه و شهرسازی، شهرداری تهران و شورای شهر تشکیل شده است که باید آن را در این دوره احیا کنیم.

شهردار منتخب تهران افزود: در بخش ترافیک، در حمل و نقل مشکل جدی داریم که بازنگری باید در آن انجام شود و در بحث اتوبوسرانی و مترو شرایط خوبی وجود ندارد و برای حل مشکل در این بخش کارهای جدی آغاز شده و باید بتوانیم با اصلاح فرهنگ، مشکلات را در این بخش حل کنیم.

زاکانی ادامه داد: در بخش پارکینگ، یکی از مدل ها احداث پارکینگ های زیر سطحی است که باید بتوانیم این طرح و دیگر طرح ها را در این بخش به سرانجام برسانیم.

ضرورت تشکیل کمیته کار

وی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: شهر تهران ابعاد متنوعی دارد که باید همسانی فکر و عمل ایجاد شود تا شهر ساخته شود و در مورد آنچه که بین سطح و مرزبندی مطرح شد نیز باید توضیح داد که ما بر اساس مقرارت سال 58 در حال اداره شهر هستیم که باید برای انجام کار اساسی و جدی آن را بازنگری کنیم و کمیته کار تشکیل دهیم. همچنین باید به سطح ایمنی شهر حرکت کنیم و در ساخت و ساز و زیر ساخت شهر به سطح ایمن برسیم.

زاکانی با اشاره به بحث اصلاح ساختار ادامه داد: توجه ما این است که درگیر ساختار نشویم زیرا باعث زمین خوردن شهر می شود. البته 3 تا 4 اصلاح انجام شده که غیر کارشناسی بودن آن برای ما قطعی است و باید اصلاح آن انجام شود.

وی با بیان اینکه باید اختیار بخشی از مسایل مالی را به زیر مجموعه بدهیم، تصریح کرد: اختیار کار را باید افرادی که در میدان هستند بگیرند و این اختیار نباید در دست افرادی که در ستاد هستند قرار بگیرد.

نیاز به ممیزی جدی در شهر

شهردار منتخب تهران افزود: نیاز به ممیزی جدی در شهر داریم به شکلی که افت های گذشته را نداشته باشد زیرا منبع درآمدی فوق العاده برای مدیریت شهری است و تجربه 3 سال کاری که انجام شد باید جلوی چشممان باشد تا از نقاط قوت آن استفاده شود.

زاکانی ادامه داد: بحث ماده 100 نیاز به یک تیم دارد که کار به شکلی پیش رود تا متهم‌ نشویم زیرا برخی از مسایل در مدیریت شهری استخوان لای زخم باقیمانده است که باید این مسائل درمان شود.

وی بیان کرد: طرح دانشگاه تهران غلط است و این موارد را با کمک هم باید بررسی و حل کنیم چون مردم در حال ضرر هستند و مشکل بیمارستان امام (ره) و کودکان شریعتی مشکلاتی است که باید در جمع های دیگر آن را بررسی کنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها