زارع پور، وزیر ارتباطات:
فضای مجازی فرصتهای بینظیری برای بشر خلق کرده است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فضای مجازی فرصتهای بینظیری را برای بشر خلق کرده که تا پیش از این کسی تصورش را هم نمیکرد.
اعتمادآنلاین| «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز و همزمان با آغاز سال تحصیلی در دبیرستان فرزانگان 2 حضور یافت.
به گزارش ایرنا، وی با تاکید بر اینکه آرامشی که امروز کشورمان در میان این جزایر نا امن اطراف دارد، توسط شهدا به ما اهدا شده است، گفت: همه ما در زندگی برای انجام کار نیاز به انگیزه داریم، چیزی که به ما انگیزه میدهد، اهداف ما هستند.
وزیر ارتباطات دولت سیزدهم تاکید کرد: امروز به نمایندگی از هیات دولت آمدم که بگویم که شما سرمایههای این کشور هستید و چشم امید ما به شما دانشآموزان است که با تلاش و کوشش، آیندهای که متعلق به شماست را بسازید. اکنون افراد زیادی با مجاهدت شبانه روزی در تلاش هستند تا کشورمان را به بهتر از آن چیزی که هست تبدیل کنند. ما دانشمندانی توانمند در تمام عرصهها داریم.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: ما در حوزه پرتاب ماهواره به فضا به نتایج خوبی دست یافتهایم. به عنوان کسی که متولی حوزه فضایی کشور است قول میدهم به زودی خبرهای خوشی در اینباره به گوش خواهد رسید. خبرهایی که حاصل تلاش جوانان کشور است که زمانی پشت همین میز و نیمکتها، نشستند و به دانشمندانی فرزانه تبدیل شدند.
زارعپور تصریح کرد: فضای مجازی فرصتهای بینظیری را برای بشر خلق کرده که تا پیش از این کسی تصورش را هم نمیکرد. اگر 20 سال قبل به کسی میگفتی چنین امکانی وجود دارد که مثلا آموزش به شکل مجازی پیش برود، کسی باور نمیکرد اما رشد و پیشرفت این فناوری بسیار شگرف است. شاید سال 98 که کرونا شیوع پیدا کرد، کسی تصور نمیکرد جوانان مملکت بتوانند آستین بالا بزنند و زیرساختی را مهیا کنند که آموزش، لحظهای تعطیل نشود.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: من سه فرزند مدرسهای در خانه دارم و متوجه مشکلات شبکه دانش آموزی شاد هستم. هر سیستمی در بدو آغاز مشکلاتی دارد اما اینکه توانستیم به سرعت زیرساختها را برای آموزش مهیا کنیم تا مدرسه تعطیل نشود و دانشآموزان بتوانند سیر آموزش خود را دنبال کنند، جای قدردانی دارد. سامانه شاد فرصتی را فراهم کرد تا بتوانیم مسیر آموزش را دنبال کنیم.
زارعپور افزود: در کنار این همه فرصت، فضای مجازی چالشها و مشکلاتی دارد که اگر حواسمان به آنها نباشد ممکن است آسیبهایش دامنگیر شود. یکی از آنها ایجاد مشغولیتهای کاذب است که این زمان زیادی را از افراد میگیرد. فضای مجازی آفتهایی مانند فردگرایی دارد که باعث میشود افراد از جامعه دور شوند و مهارتهای اجتماعیشان توسعه پیدا نکند، باید سعی کرد از آفتهای فضای مجازی محفوظ باشیم.
زارعپور تاکید کرد: نظام تعلیم و تربیت ما باید مسیر دستیابی دانش آموزان به اهداف بالا در زندگی را تسهیل کند. کمک کند که اهداف عالی و آرمانی داشته باشند و مسیر دستیابی به اهداف را مهیا کند. این فرصت نوجوانی که در اختیار شماست به سرعت میگذرد.
وزیر ارتباطات افزود: محور زندگی نباید صرفا بر پایه درس خواندن باشد، باید سعی کرد در این زمان به خودسازی رسید. فرصت نوجوانی هیچگاه تکرار نمیشود و باید سعی کنید تا زمان باقی است خودتان را در تمام ابعاد برای آینده بهتر مهیا کنید.
دیدگاه تان را بنویسید