عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد:
مردم مانند اسیر گرفتار دفاتر پیشخوان شدهاند
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: میزان رضایت شهروندان از دفاتر و عملکرد ما در حوزه شهرسازی مناسب نیست. نحوه پاسخگویی برخی دفاتر با شان شهروند شهر امام مهربانیها و جهانشهر برکت و کرامت همخوانی ندارد. باید به صراحت بگویم مردم همچون اسیر در دستان آنها افتادهاند و هیچ صدایی شنیده نمیشود.
اعتمادآنلاین| مجید طهوریان عسگری امروز در نطق پیش از دستور یازدهمین جلسه ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در خصوص وضعیت شهر مشهد از نظر زیرساختهای مدیریت شهری الکترونیک اظهار کرد: 80 درصد مراجعات شهروندان به شهرداری مربوط به حوزه شهرسازی است. بنابراین ورود شهرداری به بستر شهرداری الکترونیک میتواند حجم بالایی از رضایت در شهروندان را به همراه داشته باشد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: لازم است مدیریت شهری از جوانب مختلف و از منظر فرآیندی، ساختاری، اسنادی و شهروندی یک مرتبه به موضوع شهرداری الکترونیک توجه کند. اگر میخواهیم درک کنیم مردم چرا فریاد میزنند و نارضایتی دارند، کافی است یک روز با یک شهروند همراه شویم تا نسبت به مدل پاسخگویی به آنان بیشتر آشنایی پیدا کنیم.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: سوالات مهمی مطرح است که چرا هیچ مرجع مشخصی پاسخگوی عملکرد این دفاتر نیست. من نیز دنبال یک پاسخگو بودم ولی کسی را پیدا نکردم. چرا مردم از فرآیند پرونده خود در حوزه شهرداری الکترونیک مطلع نمیشوند؟ چرا یک پرونده باید دهها مرتبه بین دفتر و شهرداری پاسکاری شود؟ چرا استاندارد مشخصی برای زمان پاسخگویی وجود ندارد؟
طهوریان عسگری تاکید کرد: چرا شهرداری به جای تشویق دفاتر و حوزه شهرسازی به استفاده از بستر الکترونیک به استفاده از دفاتر پیشخوان که سادهترین راه ممکن است، اکتفا میکند؟ چرا دفاتر پیشخوان رتبهبندی نمیشود تا براساس نظام ارزیابی و رتبهبندی و مشتری مداری میزان پروندهها را دریافت کنند؟ شهروندان مشهد بدانید امروز صدای شما شدهام تا صدای نشنیدهتان را به گوش اعضای شورای شهر، شهردار و معاونان شهرسازی و برنامهریزی شهرداری مشهد و همچنین سازمان فاوا شهرداری منتقل کنم.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: سوالات و نکات بنده در خصوص شهرداری الکترونیک و شهرداری هوشمند نافی زحمات تمام تلاشگران این عرصه نیست اما تا کجا قرار است در تعارفات روزانه چارهای برای 80 درصد مراجعات مردم به شهرداری مشهد و کسب رضایتمندی آنها نیاندیشیم؟ وقتی در حوزه هوشمندسازی، شهر الکترونیک و... سخن میگوییم، دیدگاههای مختلفی مطرح است ولی برای رسیدن به شهر هوشمند باید از دریچه شهرداری هوشمند عبور کرد.
وی گفت: آیا میدانید بیش از 100 خدمت شهرداری مشهد از طریق زیرساختهای برخط و الکترونیک در حال ارائه است؟ حوزه فرهنگی شهرداری در کنار سایر حوزههای عمرانی و شهرسازی باید بستر فرهنگسازی استفاده از این حجم بالای خدمات برخط را فراهم کند.
طهوریان عسگری اضافه کرد: پیشنهاد میکنم در شهرداری مشهد شورای عالی شهر الکترونیک یا شهرداری الکترونیک و یا شهر هوشمند به ریاست شهردار مشهد تشکیل شود. از ریاست شورای شهر نیز میخواهم همچون کمیتههای نظارتی که به صورت حقیقی همکارانم در مناطق حضور پیدا میکنند، کمیتهای برای مراجعات 80 درصد مردم به شهرداری در خصوص شهرداری الکترونیک و موضوعات حوزه شهرسازی نیز تشکیل دهند تا بتوان بزرگترین حجم رضایتمندی در شهروندان را ایجاد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید