پیگیری ویژه مشکلات دره فرحزاد و کورههای آجرپزی در شورای شهر
پیگیری ویژه مشکل دره فرحزاد و کورههای آجرپزی در دستور کار شورای شهر و معاونت شهرسازی و معماری قرار گرفت.
دره فرحزاد در منطقه ۲ تهران و مشکلات کورههای آجرپزی ۲ مشکل عمده تهران در سالیان دراز بوده اند که همچنان پابرجا مانده اند. در این میان اعضای شورای شهر تهران مانند زهرا شمس احسان مشغول پیگیری حل و فصل مشکلات این مناطق است و تاکنون چند باری در این مناطق حاضر شده و ساعتها از نزدیک آسیبها و مشکلات این مناطق را بررسی و در جلسات اجرایی با مدیران مختلف اجرایی پیگیر حل مشکلات بوده است.
به گزارش دانشجو، در دفتر شمس احسان یکی از مهمترین جلسات در همین ارتباط برگزارشد. در این جلسه که با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، شهردار منطقه ۲ و مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در دفتر زهرا شمس احسان عضو شورای شهر تهران برگزار شد، موضوعاتی همچون مشکلات اجتماعی روددره فرحزاد، طرح محدوده اسلام آباد، کورههای آجرپزی و برنامههای مدنظر برای محدوده خلازیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در موضوع ساماندهی معتادین واقع دره فرحزاد و تدوین برنامه مدون جهت بهسازی و توسعه گردشگری در این محور، گزارش آخرین طرحها و اقدامات شهرداری تهران ارائه شد. همچنین مقرر شد شهرداری منطقه با همکاری سازمان نوسازی، سازمان بوستانها و فضای سبز و سایر دستگاههای مرتبط، برنامه عملیاتی ساماندهی روددره فرحزاد را تنظیم و در قالب برنامه زمان بندی اجرایی کند.
در ادامه جلسه مسائل و مشکلات ساکنین اسلام آباد طی سالیان گذاشته مطرح شد. این محدوده با محدودیتهای جدی کالبدی و فقر شدید خدماتی مواجه است که همین امر موجب مهاجرت اجباری بخشی از ساکنین و بروز آسیبهای اجتماعی در محدوده شده است؛ بنابراین تدوین طرح ساماندهی جهت تعیین تکلیف وضعیت نوسازی املاک، رسمیت بخشی به این محدوده، ارتقای سطح فرهنگی و هویتی در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار دارد. در جلسه مذکور همچنین بررسی جزئیات طرح ساماندهی محدوده اسلام آباد، اهمیت بازنگری و توجه به موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی و تقویت احساس امنیت ساکنین مورد تاکید قرار گرفت. همچنین مقرر شد اعتبارات لازم جهت تامین خدمات و مسکن برای ساکنینی که به دلیل قرار گیری در حریم کیفی روددره نیازمند جابجایی هستند، پیش بینی شود.
در نهایت هم بر تدوین طرح موضعی ویژه برای محدوده ۱۵۰ هکتاری خلازیر واقع در منطقه ۱۹ که طی سالیان گذشته به دلیل توسعه نامتوازن شهری در اختیار ضایعات فروشان و مشاغل مزاحم و آلاینده قرار گرفته است، تاکید شد.
این محدوده با مسائل و معضلات پیچیده در حوزههای اجتماعی و امنیتی دست و پنجه نرم میکند. کمبود امکانات، سرانه پایین خدمات، فقدان حس امنیت و وجود مسائل متعدد اجتماعی از مشکلات این محدوده است.
در این جلسه مقرر شد معاونت شهرسازی و معماری پیگیری تدوین طرح موضعی برای این محدوده را با همکاری سایر دستگاههای ذیربط در اولویت کاری خود قرار دهد.
دیدگاه تان را بنویسید