کد خبر: 534937
|
۱۴۰۰/۱۱/۰۹ ۱۱:۳۸:۵۶
| |

رئیس اسبق مرکز سنجش آموزش و پرورش:

ورود آموزش و پرورش به تجارت کنکور

رئیس اسبق مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش معتقد است که این وزارتخانه توان برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دوره متوسطه دوم را ندارد.

ورود آموزش و پرورش به تجارت کنکور
کد خبر: 534937
|
۱۴۰۰/۱۱/۰۹ ۱۱:۳۸:۵۶

 در حالی که پیش از این مسئولان متولی طرح جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پذیرش دانشجو از سهم 60 درصدی معدل و ملاک بودن نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم بودند اما به یکباره آنچه در روزهای گذشته و در جلسه اخیر این شورا مصوب شد، سهم نمرات سه پایه تحصیلی دوره متوسطه دوم بود.

به گزارش تسنیم، پیش از این ابراهیم سوزنچی معاون سیاست‌گذاری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره میزان تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور گفته بود: پیش‌نویس اولیه طرح این بود که امتحانات نهایی پایه دوازدهم و کنکور ملاک باشد اما در فرآیند و تعاملات کارشناسانه, خواستار تاثیر امتحانات پایه یازدهم شدند و در نهایت در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد فقط امتحانات نهایی پایه دوازدهم و کنکور موثر باشد.

در جلسه روز سه‌شنبه 5 بهمن شورای عالی انقلاب فرهنگی با چرخش 180 درجه‌ای، تصمیم جدیدی اتخاذ شد و براساس آن تأثیر قطعی معدل پایه دوازدهم در کنکور 1402، تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم در کنکور 1403 و تأثیر قطعی معدل پایه دهم در کنکور 1404 اجرایی خواهد شد.

60 درصد معدل دوره دوم دبیرستان برای دروس عمومی و تخصصی در کنکور نقش دارد و نحوه محاسبه سهم سه سال متوسطه دوم مبتنی بر آیین‌نامه اجرایی خواهد بود که به تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو خواهد رسید.

در همین رابطه عبدالرسول عمادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تاثیر 60 درصدی معدل دوره متوسطه در کنکور اظهار کرد: اینکه تصور می‌کنند با این مصوبه کنکور را تضعیف کرده‌اند اصلا اینگونه نیست بلکه شکل کار تغییر کرده و این بار امتحانات نهایی پررنگ می‌شود.

وی افزود: از سال 1402 تمام مدارس و دانش‌آموزان به دنبال نمرات امتحانات نهایی هستند و اینبار استرس به دوره متوسطه دوم منتقل می‌شود و شاهد شکل‌گیری دغدغه جدیدی برای خانواده‌ها خواهیم بود.

رئیس سابق مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش توانایی برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دوره متوسطه دوم را ندارد، این اقدام هزینه سنگینی دارد و استرس بسیاری را به دانش‌آموزان تحمیل می‌کند.

عمادی ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر ساحت‌های شش‌گانه تربیتی تاکید دارد اما با مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معدل و نمره در مدارس پررنگ‌تر از قبل می‌شود.

وی متذکر شد: اعمال سهم معدل و نمره و برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دوره متوسطه دوم، در قوانین مصوب مجلس وجود داشت اما هیچ‌گاه در اجرا موفق نبودند بنابراین تصور می‌کنم اگر کنکور را در سال چند بار برگزار و نظام گزینش دانشجو را از نظام تعلیم و تربیت جدا کنند، کار بهتر پیش خواهد رفت.

رئیس سابق مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش و پرورش عملا امکان برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دوره متوسطه دوم را ندارد همچنین مسئله امنیت نمرات مطرح می‌شود و نیازمند برگزاری امتحاناتی است که در مراحل مختلف باید ضرایب امنیتی بسیار متنوع و شدیدی اعمال شود تا بتوان جلوی تقلب را گرفت.

عمادی گفت: اگر آموزش و پرورش وارد کار تجارت کنکور شود امنیت نمرات به خطر می‌افتد ضمن اینکه هزینه برگزاری آزمون نهایی بسیار سنگین است و بودجه آموزش و پرورش کفاف این کار را نمی‌دهد.

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها