بیشترین قاچاق چوب در طارم رخ میدهد/ سال آینده پایان طرح کاداستر
مدیرکل منابع طبیعی استان زنجان گفت: قاچاق چوب در جنگلهای طبیعی نداریم، چون بیشتر درختان جنگلهای طبیعی زنجان«ارس» است که به درد نمیخورد، اما بیشترین قاچاق چوب در طارم اتفاق میافتد.
خلیل آقاجانلو عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اقدامات اداره کل منابع طبیعی استان اجرای طرح کاداستر اراضی است که امیدواریم در سال آینده به پایان برسد.
به گزارش فارس، مدیرکل منابع طبیعی استان زنجان همچنین از اجرای طرح رفع تداخل در استان خبر داد و افزود: در صورت اجرای این طرح پروندههای قضایی محاکم پایان خواهد یافت، همچنان که پس از صدور اسناد کشاورزان، زمین صاحب شناسنامه میشود.
مدیرکل منابع طبیعی استان زنجان با اشاره به اینکه صدور سند با همکاری وزارت جهاد کشاورزی (اداره کل منابع طبیعی به عنوان متولی اراضی ملی و مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی به عنوان متولی اراضی کشاورزی) اجرا میشود، گفت: در سند صادره که حکم شناسنامه زمین را دارد، موقعیت محدوده، همسایگان و موقعیت زمین و غیره در آن با دقت مشخص شده است.
وی در ادامه به موضوع گون اشاره کرد و گفت: 850 گونه گون در کشور به ثبت رسیده است که بر اساس ماده یک قانون حفظ و حمایت مصوب سال 71، گون یکی از گونههای ممنوعالقطع بوده که لزوم حراست از آن صراحتا در قانون قید شده است.
آقاجانلو با اشاره به لزوم حفاظت از گون گفت: با توجه به اینکه این گیاه از فرسایش خاک جلوگیری میکند، از همین رو اهمیت زیادی در موضوع منابع طبیعی دارد.
مدیرکل منابع طبیعی استان زنجان در ادامه در پاسخ به نارضایتی فعالان معدن در ارتباط با استعلامات در بحث گون گفت: این موضوع به سازمان متبوع منعکس شده است که در صورت امکان اصلاح و یا تغییر کند، هر چند که در مواجهه با برخی معادن انعطافهایی وجود داشت.
وی در ارتباط با تاثیر جابهجایی کاشت گون در خارج از محدوده معدنی افزود: موضوع مطروحه باید پشتوانه علمی داشته باشد، در صورتی که ما از هیچ مرجع علمی این موضوع را نشنیدهایم، پس مطرح کنندگان میتوانند آن را در قالب طرح مطرح کنند تا بررسی شود.
آقاجانلو به بحث قاچاق چوب نیز اشاره کرد و گفت: قاچاق چوب در جنگلهای طبیعی نداریم، چون بیشتر درختان جنگلهای طبیعی زنجان «ارس» است که به درد نمیخورد، اما بیشترین قاچاق چوب در طارم اتفاق میافتد.
دیدگاه تان را بنویسید