رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم تشریح کرد:
۸ باور غلط درباره اومیکرون را بشناسید
رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم به تشریح ۸ باور غلط درباره اومیکرون پرداخت.
شروین شکوهی،رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم گفت: اولین باور غلط، این است که فکر میکنیم اومیکرون یک سرماخوردگی ساده است. در حالی که اومیکرون هم یک جهش ازکرونا است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به دومین باور غلط در مورد اومیکرون اشاره کرد و افزود: اینکه واکسن زدهام، بنابراین اومیکرون نمیگیرم، درست نیست. زیرا، به هیچ عنوان اثربخشی واکسنها ۱۰۰ درصد نیست.
شکوهی به سومین باور غلط اشاره کرد و ادامه داد: دوران قرنطینه ۵ روز است؟ بر اساس تحقیقات معمولاً دوران قرنطینه حداقل ۱۰ روز است ولی در مبتلایان به فرم شدید کرونا این بازه زمانی طولانیتر میشود.
وی افزود: چهارمین باور غلط در مورد اومیکرون این است که تست منفی شده، بنابراین کرونا ندارم. در صورتی که باید با هر علامتی از بیماری و نشانههای سرماخوردگی خود را قرنطینه کنید.
رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم به پنجمین باور غلط اشاره کرد و اظهار داشت: آیا واکسنها بی فایده هستند، که باید گفت که واکسنها همچنان موثرند، کارایی واکسنها در کاهش مرگ و میر و وخامت بیماری اثبات شده است.
به گفته شکوهی، اینکه کودکان اومیکرون نمیگیرند، ششمین باور غلط است. زیرا، کودکان هم مبتلا میشوند.
وی ادامه داد: قبلاً کرونا گرفتهام پس ایمن هستم؟ احتمال ابتلای مجدد به یک جهش جدید همچنان وجود دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به هشتمین باور غلط اشاره کرد و گفت: اومیکرون درگیری ریوی ندارد؟ بر اساس گزارشها، درگیری ریه در اومیکرون کمتر از دلتا است اما همچنان احتمال درگیری ریوی وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید