سردار حسین اشتری، فرمانده کل انتظامی کشور:
بهرهگیری از هوش مصنوعی برای پیشگیری از جرایم و کشف علمی جرم ضروری است
فرمانده کل انتظامی کشور بر لزوم بهرهگیری از هوش مصنوعی و فناوریهای روز به منظور توسعه اشراف اطلاعاتی، پیشگیری از جرایم و کشف علمی جرم تاکید کرد.
سردار حسین اشتری، فرمانده کل انتظامی کشور روز چهارشنبه در مراسم نخستین رویداد علمی در حوزه ماموریتهای پلیس آگاهی فراجا با موضوع «کاربرد هوش مصنوعی در کشف علمی جرم با محوریت زیستسنجی فناورانه» با اشاره به برگزاری نخستین رویداد علمی در حوزه ماموریتهای پلیس آگاهی با موضوع کاربرد هوش مصنوعی در کشف جرم با اشاره به تنوع، گستردگی و پیچیدگی ماموریت های پلیس افزود: مجموعه انتظامی کشور ماموریتهای متعدد و متنوعی دارد و هیچ سازمان و مجموعهای در گستردگی طیف ارتباط پلیس با مردم، با آحاد جامعه در ارتباط نیست.
به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه پلیس حافظ ارزشها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است ادامه داد: پلیس بر مبنای وظایف ذاتی و قانونی خود نظم و امنیت عمومی را تامین میکند و حافظ جان، مال و ناموس مردم است و بر این توفیق خدمت بر خود میبالیم و در تلاشیم با بهرهگیری حداکثری از ظرفیتها در راستای توسعه خدماتدهی توأم با تسهیل و تسریع گام برداریم.
اشتری با اشاره به تغییرات محیطی و پیچیدگی جرایم اظهارداشت: یکی از ماموریتهای اصلی پلیس، پیشگیری از جرایم است؛ در شرایطی که شاهد پدیدهها و جرایم نوظهور و پیچیده هستیم، بر این باوریم که پلیس باید با بهرهگیری از تجهیزات هوشمند و کارآمد و نوین چندین گام جلوتر از مجرمان باشد و با رویکرد کشف علمی جرایم اقدام کند.
وی با اشاره به توسعه بهره گیری از فناوری های روزآمد و هوشمند در فراجا گفت: امروز پلیس جمهوری اسلامی ایران در بهرهگیری از فناوریهای هوشمند با رویکرد توسعه اشراف و تسلط اطلاعاتی پیشگام است و در کشف علمی جرایم دست برتر دارد.
اشتری با اشاره به دستاورد پلیس در کشف سرقت صندوق امانات بانک ملی ایران یادآور شد: پلیس در شناسایی و دستگیری مجرمان و سارقان این سرقت حرفهای و پیچیده، بسیار هوشمندانه عمل کرد و در کمتر از ۴۸ ساعت بدون وجود سرنخ توانست سارقان را شناسایی و دستگیر کند که این دستاورد بیانگر ظرفیت های مجموعه انتظامی کشور است.
فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه این دستاورد برای کشور عزت آفرین و افتخارآفرین است مطرح کرد: این اقدام هوشمندانه و حرفهای تحسین پلیسهای کشورهای دیگر را نیز در پی داشت. به گونهای که در تماسها و پیامهای متعدد به پلیس بین الملل فراجا به این ظرفیت بیبدیل و عملکرد هوشمندانه و سریع پلیس اشاره داشتند.
وی با بیان اینکه فرماندهی انتظامی کشور سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون خدمت به آحاد مردم ارائه می کند، تاکید کرد: در ارائه خدمت با رویکرد تسهیل و تسریع خدمات دهی بر بهرهگیری از ظرفیتهای هوشمند و فناوریهای نوین تاکید داریم.
فرمانده فراجا با اشاره به شعار سال با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی» افزود: امروز پلیس برای تحقق این شعار، هوشمندانه و هدفمندانه گام بر می دارد و با بهره گیری از ظرفیت های حوزه دانش بنیان تلاش می کند که خدمات شایستهای به مردم ارائه دهد.
اشتری با اشاره به سازوکارخدمات دهی پلیس در دوران کرونا گفت: در حالی که بیش از ۲ سال است در مجموعه انتظامی کشور تحقق پلیس هوشمند را دنبال می کنیم و در ایامی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد بسیاری از خدمات را با بهره گیری از فناوری های نوین وهوشمند، به صورت الکترونیک وغیرحضوری اداره کردیم، این رویکرد حمایت مردم را نیز در پی داشت.
وی با بیان اینکه پلیس در ارائه خدمات الکترونیک و هوشمند پیشگام است افزود: همزمان با بهره گیری از فناوریهای روزآمد و هوشمند بر سرعت و دقت شیوه خدمات دهی نیز تاکید ویژه داریم.
اشتری با قدردانی از همکاری نخبگان به ویژه در حوزه فعالیت های دانش بنیانی و همکاری با پلیس اظهارداشت: همواره از نظرات، پیشنهادات و ایدههای جوانان نخبه و موسسات دانش بنیان برای پیشبرد هرچه بهتر ماموریتها استقبال و حمایت میکنیم و امید که روز به روز در کسب دستاوردهای روزافزون توفیق داشته باشیم.
در حاشیه برگزاری این مراسم از مرکز نوآوری شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با حضور سردار حسین اشتری؛ فرمانده کل انتظامی کشور، حجت الاسلام والمسلمین مهدی خاموشی؛ رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، سردار محمد قنبری؛ رئیس پلیس آگاهی فراجا و جمعی از مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رونمایی شد.
دیدگاه تان را بنویسید