منطقهای با کمترین میزان زباله تولیدی
کمترین میزان زباله و پسماند خانگی روزانه در بین مناطق ۲۲گانه تهران با رقم ۱۲۰ تُن در منطقه ۹ تولید میشود.
سیدمحمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: «تولید زباله» و «مدیریت پسماند» از جمله مهمترین موضوعات شهری هستند که در کلانشهری مانند تهران، اغلب در ابعاد چالشی اجتماعی_ زیست محیطی و گاه اقتصادی بروز میکند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اجرای طرح های تفکیک زباله در محلات غربی تهران گفت: در کنار فعالیت گسترده ۱۲غرفه بازیافت منطقه۹ میتوان از مراکز «پسماند مارکت» در خیابان سی متری جی و «گلماند» در خیابان سادات نام برد، مراکزی که توسعه کمی و کیفی آنها در منطقه، اثرگذاری طرحهای آموزش محور و همچنین ارائه بستههای تشویقی و انگیزشی را سرعت میبخشد.
شهردار منطقه ۹ با بیان اینکه کسب عنوان منطقهای با کمترین میزان تولید زباله، به مجموعی از عوامل بستگی دارد که مهمترینشان وسعت و جمعیت منطقه است، تاکید کرد: در این گذار نباید از سیاستها و طرحهای آموزشی و انگیزشی مدیریت شهری، غافل ماند که نقشی به سزا دارند.
مرتضوی با تاکید بر افزایش ۱۵درصدی مشارکت شهروندان منطقه۹ در کاهش تولید زباله در غرب تهران میگوید: «محلههای شمشیری، استاد معین و سرآسیاب مهرآباد به ترتیب محلههایی هستند که با بیشترین میزان مشارکتشان، کمترین زباله در روز را تولید کردهاند و محلههای امامزاده عبدالله، دکتر هوشیار، شهید دستغیب بیشترین میزان تولید زباله در روز را داشتهاند.
او با اشاره به آمار پسماندهای منطقه۹ عنوان کرد: در حال حاضر ۱۲۰ تن زباله در منطقه۹ روزانه تولید میشود که از این میان۱۰ تن پسماند خشک و ۱۱۰ تن پسماند تر را شامل می شود که در این میان ناحیه۲، تولید روزانه ۵.۵ تن پسماند خشک و ۶۳ تن پسماند "تر" و ناحیه یک، ۴.۵ تن پسماند خشک و ۴۷ تن پسماند "تر" را به خود اختصاص دادهاند.
شهردار منطقه۹ همچنین در خاتمه با اشاره به نقش پررنگ شهروندان و فعالین در خصوص کاهش تولید و تفکیک پسماند در محلات ۸گانه یادآور شد: ۱۱۵۱خانوار، ۲۰۷واحد تجاری، ۱۵مجتمع اداری و ۲ شهرک در طرحهای کاهش تولید و تفکیک پسماند مشارکت فعال داشتهاند، ضمن آنکه۳۵۰ مخزن پسماند خشک و ۵۴۰ کیسه آبی ویژه پسماند تر توزیع شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، به گواه تازهترین آمار منتشر شده از سوی «سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران» منطقه۹ به عنوان «منطقهای با کمترین میزان زباله تولیدی» شناخته شده است.
دیدگاه تان را بنویسید