کد خبر: 584398
|
۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۲۰:۵۴:۰۵
| |

بهادری جهرمی:

نیازمند تحول در عرصه‌های فرهنگی، اداری، اقتصادی و سایر زمینه‌ها هستیم

​سخنگوی دولت در اجلاسیه مجمع عالی بسیج دانش آموزی گفت: ما در این زمینه ها اصلاحات متعددی انجام دادیم ولی حتماً اگر بخواهیم به تمدن نوین اسلامی برسیم، باید در تمامی این عرصه‌ها یک بازسازی انقلابی کنیم. ما نیازمند تحول در عرصه‌های فرهنگی، اداری، اقتصادی و سایر زمینه‌ها هستیم.

نیازمند تحول در عرصه‌های فرهنگی، اداری، اقتصادی و سایر زمینه‌ها هستیم
کد خبر: 584398
|
۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۲۰:۵۴:۰۵

علی بهادری جهرمی طی سخنانی در هشتمین اجلاسیه مجمع عالی بسیج دانش آموزی با بیان اینکه من در دوران دانش‌آموزی، عضو مجلس دانش‌آموزی و رئیس شورای دانش‌آموزان مدرسه‌مان بودم، یادآور شد: افتخار من این است که در بسیج دانش‌آموزی شکل گرفتم و تجربه کسب کردم. خداوند به همه ما لطف کرده که مزین به نام بسیج شدیم و به شما توصیه می‌کنم قدر این جایگاه را بدانید و آن را پاس بدارید.

به گزارش ایسنا، صحبتهای وی خطاب به دانش آموزان حاضر در جمع را می خوانید:

*امروز مقام معظم رهبری در دیدار با بسیجیان بیانات مهمی ازجمله در مورد جایگاه بسیج داشتند که من به شما توصیه می‌کنم سخنان امروز ایشان را بشنوید.

*خیال ما راحت است که آینده این کشور را شما به پیش می‌برید و دشمنان ما از نسل شما می‌ترسند. وقتی یک جا هجمه بیشتر شد، بدانید که دشمن از آن نقطه آسیب می‌بیند. اگر دشمن بر روی نسل جوان و نوجوان ما سرمایه‌گذاری کرده، به این خاطر است که می‌داند از آن‌جا لطمه می‌خورد و من افتخار می‌کنم که در جمع شما نخبگان جوان کشور هستم.

*مقام معظم رهبری حدوداً سه سال پیش تکلیف را در بیانیه گام دوم انقلاب برای من و شمای جوان روشن کردند. نسل قبلی ما بخشی از کار را انجام داده و با یک انقلاب سیاسی، حکمرانی سیاسی کشور را تغییر داده و اصلاح کرده است؛ انقلاب سیاسی سال ۵۷ مشکلات حکمرانی سیاسی را برطرف کرد ولی آیا همه مشکلات کشور ما برطرف شده و ما در عرصه اقتصاد، اصلاح نظام اداری، آموزشی و سایر زمینه‌ها روند گذشته را بازسازی کرده‌ایم؟

*ما در این زمینه ها اصلاحات متعددی انجام دادیم ولی حتماً اگر بخواهیم به تمدن نوین اسلامی برسیم، باید در تمامی این عرصه‌ها یک بازسازی انقلابی کنیم. ما نیازمند تحول در عرصه‌های فرهنگی، اداری، اقتصادی و سایر زمینه‌ها هستیم و این به عهده من و شمای جوان و نوجوان امروز است؛ نیمی از مسیر برای ما طی شده و تجارب مثبت و منفی زیادی برای ما به یادگار مانده که باید از آن‌ها استفاده کنیم.

*امروز ما می‌توانیم خودمان را جای تدوین‌کنندگان قانون اساسی بگذاریم و ببینیم برای اصلاحات اداری، اقتصادی و موارد روی زمین مانده در کشور چه راهکارهایی داریم.

*امثال این مجمع عالی بسیج دانش‌آموزی، مرجع خوبی هستند که تمرین کنیم و به پاسخ سوالات در مورد مسائل کشور برسیم، آن‌ها را امتحان و ارزیابی کنیم و یا برای اجرایی شدن آن پیگیری کنیم.

*هیچ انسانی به تنهایی نمی‌تواند یک محیط جمعی را در مسیری که درست می‌داند پیش ببرد مگر اینکه بتواند همه جامعه را با خود همراه و همدل کند. حضور شما در این جمع دور هم تمرین خوبی است تا ببینیم چه‌قدر می‌توانیم در راه پیشرفت کشور هم سن و سالان‌مان را با خود همراه کنیم و بقیه دانش‌آموزانی که نظر متفاوتی با ما دارند را در مسیر صحیح هم‌نظر و همراه کنیم.

*در اینجا هم ما طبیعتاً نمی‌توانیم همه را هم نظر خودمان کنیم ولی باید ببینیم چگونه با کسانی که با ما هم‌نظر نمی‌شوند تعامل داشته باشیم که حداقل مانع پیشبرد اهداف ما نشوند.

*ما باید تمرین کنیم که اولاً با هم‌سالان خودمان برای یافتن پاسخ درست سوالات هم‌فکری کنیم، ثانیاً راهی بیابیم تا مسیر درستی که پیدا کردیم را بپذیرند و ثالثا تعامل مثبتی با کسانی که نپذیرفتند داشته باشیم تا بدون چالش با یکدیگر، کار را پیش ببریم؛ خلاصه حکمرانی همین است و در کمیسیون‌های مجلس و دولت همین اتفاق می‌افتد.

*پیشنهاد من به عنوان کسی که تا ۲۰ سال پیش جای شما نشسته بودم به شما این است که چند مسئله محوری را به عنوان مبنا قرار دهید و با اساتید مختلف روی آن کار کنید و پاسخ به آن‌ها را از ابعاد مختلف‌اش پیدا کنید تا با شرایط کشور آشنا شوید.

*در این جا نقش ما مسئولان بیشتر است ولی نقش شما دانش‌آموزان نیز صفر نیست و باید تلاش کنیم که آینده ما بهتر از امروزمان باشد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها