رضا خضردوست، مدیرعامل مجموعه توسعه راهکارهای هوشمند امین:
کودکان هم باید از روز ارتباطات و روابط عمومی سهمی داشته باشند!
خضردوست نوشت: لازم است به این موضوع توجه داشته باشیم که روابط عمومی و ارتباطات انسان نیز در سنین مختلف معنایی متفاوت داشته و نیازمند آموزش تخصصی و مناسب آن سن و سال است و در بازه سنی کودکان و نوجوانان این وظیفه مهم عمدتاً بر عهده نظام آموزش و پرورش کشور و خانوادهها است.
دکتر رضا خضردوست، مدیرعامل مجموعه توسعه راهکارهای هوشمند امین تولید کننده تبلتهای کودک و نوجوان نارتب، با اشاره به روز ارتباطات و روابط عمومی و اهمیت گسترش ابزارهای ارتباطی کودکان در کشور اظهار داشت: «با توجه به افزایش نیاز جامعه جهانی به برقراری ارتباط و استفاده از ابزارهای ارتباطی مدرن، امروزه کودکان و نوجوانان ما نیز نیازمند برنامهریزی منسجم و راهبردی هستند تا بتوانند در چنین فضایی فعالیت و رشد نموده و شکوفا شوند.»
خضردوست درباره لزوم توجه به زیرساختهای آموزشی اضافه کرد: «روابط عمومی و علم ارتباطات نباید تنها در زمینه مشاغل و کسب و کارها مورد توجه قرار بگیرد. بلکه در آموزش کودکان و نوجوانان امروزی نیز بایستی به علوم ارتباطات و روابط عمومی پرداخته شود. روابط عمومی بخش عظیمی از زندگی و کار انسانها را تشکیل میدهد و بسیاری از مشاغل امروزی بر این مهارت اتکا دارند. انسان متمدن امروزی با برقراری ارتباط موثر و کارآمد با انسانهای دیگر در سراسر جهان، توان بهبود خود و محیط اطراف خود را خواهد داشت . اما لازم است به این موضوع توجه داشته باشیم که روابط عمومی و ارتباطات انسان نیز در سنین مختلف معنایی متفاوت داشته و نیازمند آموزش تخصصی و مناسب آن سن و سال است و در بازه سنی کودکان و نوجوانان این وظیفه مهم عمدتاً بر عهده نظام آموزش و پرورش کشور و خانوادهها است.»
خضردوست با اشاره به سخنان دکترعیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در روز 24ام اردیبهشت 1402، افزود:«با توجه به میلیونی شدن آمار کاربران استفاده کننده از «اینترنت کودک» که اخیراً در مدارس کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفته است، میتوان پیشبینی کرد که اقدامات و برنامهریزیهای دیگری نیز برای آموزش صحیح و کنترلشده کودکان توسط دولت در سال جاری صورت گیرد. با این حال، نیاز به تولید و ارائه ابزارهای ارتباطی مخصوص کودکان در این حوزه بیش از پیش حس میشود. شرکت توسعه راهکارهای هوشمند امین با تولید تبلتهای هوشمند مخصوص کودکان با نام تجاری نارتب و ایجاد امکان مدیریت آنها توسط والدین با استفاده از نرمافزار کنترل والدین، گامی موثر در زمینه آموزش درست و صحیح کودکان و همراهی آنها در مسیر یادگیری ارتباطات اجتماعی امروزی برداشته است.»
رضا خضردوست اضافه کرد: «عصرامروز، عصر ارتباطات و فناوریهای مدرن و دیجیتالی است. این حق هر کودک ایرانی است که بتواند فناوریهای دوران خود را بشناسد و موازی با کودکان سایر کشورهای جهان از آنها استفاده کند. مهیا کردن امکان آموزش و استفاده امن کودک از این فناوریها نیز بر عهده همه افراد جامعه از والدین و خانواده گرفته تا آموزش و پرورش و دولت است. حفاظت از کودک در محیط مجازی و نظارت بر روند ارتباطاگیری او با دنیای خارج نیز، مسالهای جهانی بوده و مختص ایران نیست. کودکان در سنین پایین و قبل از بلوغ بسیار تاثیر پذیر و حساس هستند و لازم است که اطلاعات به صورت گزینشی و کنترل شده به آنها منتقل شود تا از آسیبهای روحی و روانی آنها در سالهای بعد جلوگیری شود. در همین راستا باید توجه خاصی به نحوه و میزان حضور کودکان و نوجوانان در این فضا داشته باشیم»
بنابر اظهارات وزیر ارتباطات، در حال حاضر یک میلیون دانشآموز از 16 میلیون دانشآموز در حال تحصیل در کشور، مجهز به اینترنت کودک شدهاند و مدیران مدارس مختلف کشور میتوانند به دلخواه این سرویس را در مدرسه خود اجرا نمایند. همچنین وزارت ارتباطات برنامه دارد تا در برنامهای 3 ساله تمام مدارس کشور را به تکنولوژی فیبر نوری مجهز نموده و طبق فاز اول این برنامه، تا پایان سال جاری نیز 35 درصد مدارس فیبر نوری خواهند داشت. علاوه بر استفاده ازاینترنت کودک در مدارس، خانوادهها میتوانند با استفاده از نرمافزارهای مدیریت والدین بر ابزارهای ارتباطی فرزندان خود از جمله تبلت، موبایل، کامپیوتر و… آنها نیز نظارت داشته و حتی از سیمکارتهای کودک انارستان برای مدیریت تماسها و ارتباطات کودک خود استفاده نمایند.
مدیرعامل مجموعه امین در پایان سخنان خود ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی متذکر شد:«روز ارتباطات و روابط عمومی بهانهای است برای یادآوری اهمیت پرداختن به روابط بین انسانها و الگوهای مدرن آن در دنیای امروزی. ساده انگاشتن مباحث مهمی همچون ارتباطات انسان، به خصوص در حوزه کودکان، میتواند بر تک تک مراحل زندگی افراد جامعه از کودکی تا بزرگسالی تاثیراتی منفی گذاشته و کشور را روز به روز به سمت عقبماندگی و منسوخ شدن سوق دهد. در مقابل، در صورت برنامهریزی به موقع، دقیق، صحیح و استاندارد برای ارتقا کیفیت زندگی اجتماعی و ارتباطات بین فردی، میتوان جامعهای سلامت، متمدن و موفقتر از پیش را در آینده نه چندان دور رقم زد.»
دیدگاه تان را بنویسید