«اعتمادآنلاین» گزارش میدهد:
بهترین سن آموزش زبان دوم برای فرزندان
طبق تحقیقات مهارتهای دستیابی به زبان دوم از سنین ۶ تا ۷ سالگی در کودکان آغاز میشود.
یکی از دغدغههای والدین آموزش زبان انگلیسی به کودکانشان است، اینکه فرزندشان از چه سنی آموزش جدی زبان انگلیسی را آغاز کند. قطعاً بسیاری از افراد این تجربه را دارند که خود یا اطرافیانشان در سنین کم به اجبار والدین به کلاسهای آموزش زبان انگلیسی رفتهاند و به دلایل مختلف از یادگیری زبان دوم دلزده شدهاند. یکی از دلایل این دلزدگیها اشتباه والدین در انتخاب سن یادگیری فرزندشان است.
بهترین سن آموزش زبان برای فرزندان
به گزارش اعتمادآنلاین، طبق تحقیقات مهارتهای دستیابی به زبان دوم از سنین ۶ تا ۷ سالگی در کودکان آغاز میشود اما این دلیل نمیشود که همه کودکان در این سن علاقه به یادگیری زبان دوم داشته باشند، چه بسیار کودکانی که پیش از رفتن به مدرسه به کلاسهای آموزش زبان انگلیسی رفته و از یادگیری زبان متنفر شدهاند.
برخی از استادان آموزش زبان معتقدند دانشآموزانی که سواد خواندن و نوشتن را یاد گرفتهاند بهتر توانستهاند زبان دوم را یاد بگیرند، چراکه با مهارتهایی نظیر به دست گرفتن خودکار و مداد و نوشتن روی خطوط آشنایی داشتهاند و همین موضوع باعث شده دانشآموزانی که هنوز در دوره پیشدبستان یا قبلتر از آن هستند به یادگیری زبان به چشم بازی و سرگرمی نگاه کنند.
با این حال آموزش زبان دوم به عنوان یک سرگرمی و بازی در مهدهای کودک و پیشدبستانها توصیه میشود چراکه ذهن کودک بدین وسیله برای آموزش زبان دوم آماده میشود اما هرگز نباید آموزش زبان جنبه جدی آموزشی پیدا کند و کودک را درگیر یادگیری و سوال و جواب در این مراحل آموزشی بازیگونه کرد. اجازه دهید تا پیش از یادگیری نوشتن و خواندن کودکتان در حد بازی و سرگرمی زبان دوم را آموزش ببیند تا بیشتر جنبه تشویقی و آمادهسازی ذهن کودک آموزش در سنین بالاتر داشته باشد.
طبق تحقیقات پژوهشگران عرصه آموزش، ۵۰ درصد توانایی ما برای یادگیری در چهار سالگی و ۳۰ درصد دیگر در ۸ سالگی ایجاد میشود به همین خاطر آشناسازی فرزندان در سنین زیر پنج سال حائز اهمیت است.
طبق پژوهشها و مطالعات پژوهشگران اروپایی بهترین سن یادگیری زبان دوم در ۱۱ سالگی و شروع نوجوانی فرزندان است. بر این اساس کودکانی که از سن ۱۱ سالگی خواندن و آموزش زبان دوم را آغاز کردهاند، بسیار بهتر از کودکانی که زیرین سن آموزش را آغاز کردهاند نتیجه گرفته و به یادگیری زبان دوم علاقهمند شدهاند. مهمترین عاملش این است که کودکان در این سن یادگیری را بسیار جدیتر میگیرند.
همچنین در این تحقیقات نشان داده شده نوجوانان بالای ۱۵ سال که آموزش زبان دوم را آغاز کردهاند عملکرد پایینتری در آموزش داشتهاند و هرچه سن آنها بیشتر شده قدرت یادگیری و تمرکزشان کمتر شده است.
دیدگاه تان را بنویسید