توضیحات سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش درباره یک خبر:
در تعیین شهریه مدارس غیردولتی تابآوری مردم و هزینههای جاری مدرسه توامان در نظر گرفته میشود
سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش نوشت: در راستای سیاست های دولت مردمی، وزارت آموزش و پرورش و به تبع آن سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی تاب آوری مردم در نظر گرفته می شود تا امکان پرداخت شهریه از سوی والدین فراهم باشد و از طرف دیگرباید هزینه های جاری مدرسه هم در نظر گرفته شود. یعنی افراط و تفریطی در افزایش نباید وجود داشته باشد.
پیرو انتشار مطلبی با عنوان «شهریه مدارس غیردولتی رکورد زد» در تاریخ 28 اردیبهشت 1402 به نقل از تسنیم در سایت اعتمادآنلاین، سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش توضیحاتی ارائه کرد که در ادامه میخوانید:
مدیرمسئول محترم روزنامه اعتماد
با سلام و تحیات
ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون، در پاسخ به مطلب مندرج در آن روزنامه به تاریخ ١٤٠٢/٠٢/٢٨ باعنوان« شهریه مدارس غیردولتی رکورد زد » پاسخ سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش را به استحضارمی رساند؛ شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی تعیین شهریه ابلاغ می شودوهم اکنون موسسان مدارس ومراکز غیردولتی مشغول تکمیل اطلاعات مورد نیاز برای تعیین شهریه می باشند.
تا کنون شهریه هیچ یک از مدارس غیردولتی برای سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠۳ ابلاغ نشده است و همزمان با ابلاغ شهریه مدارس غیردولتی، مبالغ آنها در سامانه مشارکت ها (https://mosharekatha.ir) برای عموم مردم قابل مشاهده خواهد بود و لذا مبالغ اعلام شده در فضای مجازی وجاهت قانونی ندارند. لازم به ذکر است الگوی تعیین شهریه مدارس غیردولتی در ٢٢ فروردین سال ١٤٠٢ ابلاغ شده است و در این الگو مطابق ماده (١۵) قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی، پایه و اساس تعیین شهریه؛ دوره تحصیلی، سطح آموزشی- پرورشی وتربیتی، برنامه سال تحصیلی، فعالیت های فوق برنامه، فضای فیزیکی، تجهیزات وامکانات بروز از جمله آزمایشگاه ها، کارگاه ها و سالن ها و ... می باشد. لذا در این راستا به نیروی انسانی شاغل در مدارس غیردولتی و دارای صلاحیت های عمومی، تخصصی و حرفه ای متناسب با دوره های تحصیلی و برنامه سال تحصیلی، فضای آموزشی، تجهیزات و امکانات توجه ویژه شده و در محوریت تعیین هزینه های تمام شده هر مدرسه قرار گرفته است و کیفیت و امتیاز کسب شده در این مولفه ها در تعیین مبلغ شهریه بسیار اثرگذار است.
نکته مهم دیگر در خصوص فعالیتهای فوق برنامه می باشد که کاملا اختیاری است و در الگوی تعیین شهریه به صورت مجزا در قالب فعالیت های فوق برنامه درسی، فعالیت های آموزشی و پرورشی مکمل و فعالیت های تابستانی پیش بینی شده است.
شهریه این بخش بر اساس برنامه های ثبت شده در سامانه مشارکت ها تعیین می شود و در ادامه بر اجرای آنها نظارت خواهد شد. طبق الگویی که به استان های سراسر کشور ابلاغ شده و از اواخر خرداد امسال اجرایی می شود، افزایش دستمزدها، نرخ اجاره بها و سایر عناصر تاثیر گذار در شهریه بررسی خواهد شد. البته متناسب با الگو از حیث لحاظ کردن سقف اجاره بهای استعلامی از مراجع ذیصلاح، حق الزحمه معلمان، مربیان و سایر کارکنان و تعیین میانگین پرداختی به آنها، به استان ها تفویض اختیار لازم داده شده است.
در راستای سیاست های دولت مردمی، وزارت آموزش و پرورش و به تبع آن سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی تاب آوری مردم در نظر گرفته می شود تا امکان پرداخت شهریه از سوی والدین فراهم باشد و از طرف دیگرباید هزینه های جاری مدرسه هم در نظر گرفته شود. یعنی افراط و تفریطی در افزایش نباید وجود داشته باشد.
لازم به ذکراست در مجموعه اقدامات سازمان هم کیفیت بخشی برنامه های آموزشی ورویکردهای تربیتی وفرهنگی لحاظ میشود و هم خانواده ها بتوانند در این نوع مدارس با توجه به علاقه مندی که نسبت به مدارس غیردولتی دارند امکان ثبت نام و بهره مندی از خدمات با کیفیت مدارس غیردولتی را داشته باشند. که به همین منظور مدایران کل استان ها موظف شده اند با توجه به اینکه دربخشنامه الگوی تعیین شهریه به صراحت عنوان شده است که مسئولیت حسن اجرای آن به عهده مدیرکل استان می باشد، نظارت کاملی بر فرآیند تعیین شهریه و ثبت نام داشته باشند تا ضمن همکاری و هماهنگی در تعیین شهریه ها و ثبت نام ها طبق دستورالعمل های ارسالی با اندک مدارسی که در چارچوب سیاست های وزارت آموزش وپرورش فعالیت ندارند و شهریه های خارج از مصوبه دریافت می کنند و متخلف هستند برخورد جدی صورت گیرد.
خواهشمنداست دستورفرمایید طبق قانون مطبوعات ورسانه ها نسبت به درج جوابیه این مرکز درهمان صفحه وباهمان قلم اقدام لازم صورت گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید