«اعتمادآنلاین» گزارش میدهد:
چگونه سروصدا را در محل زندگی خود کاهش دهیم؟
سروصداهایی که از خیابان یا خانه همسایگان به داخل منزل میآید به یکی از مشکلات آپارتماننشینی تبدیل شده است. در ادامه توصیههایی را برای کاهش صداهای آزاردهنده در منزل از طریق برخی تغییرات در دکوراسیون میخوانید که دانستنشان خالی از لطف نیست.
سروصداهایی که از خیابان یا خانه همسایگان به داخل منزل میآید در کنار تکاپو و بازی کودکان به یکی از مشکلات آپارتماننشینی تبدیل شده است.
به گزارش اعتمادآنلاین، یک رسانه عربی توصیههایی را برای کاهش صداهای آزاردهنده در منزل از طریق برخی تغییرات در دکوراسیون منزل ارائه کرده که دانستنشان خالی از لطف نیست.
- تغییر در جانمایی اثاثیه: بهتر است اثاثیه منزل به شکلی چیده شوند که کمدها، کنسول و بوفه در کنار دیوارهای آپارتمان مجاور قرار بگیرند تا به نوبه خود مانع از انتقال سروصدا از آنجا شوند، به هر شکل اثاثیهای که در کنار دیوار قرار میگیرند خود نیز همچون عایق برخی از موجهای صوتی را جذب میکنند.
- فرشهای ضخیم: فرشهای ضخیم میتوانند به عایقهای صوتی تبدیل شوند، هرچه زیرانداز و فرش ضخیمتر باشد قدرت بیشتری در جذب صدا خواهد داشت، در انتخاب فرش باید علاوه بر زیبایی این مساله نیز مد نظر قرار گیرد.
در صورتی که بودجه بیشتری برای عایقبندی آپارتمان دارید میتوانید از پارکت برای کف خانه استفاده کنید.
همچنین برخی از افراد خاص میتوانند فرش ضخیمی را از دیوار آویزان کنند و با این کار حجم زیادی از موجهای صوتی بیرونی جذب آن خواهد شد، گرچه باید دیوار خانه شما از استحکام کافی برای آویزان شدن این فرش با پیچهای مخصوص برخوردار باشد.
-
پردهها: برای کاهش سروصدای بیرونی و ایجاد جوی آرام در داخل هر یک از اتاقها، پیشنهاد میشود از پردههای ضخیم استفاده شود، میتوان این کار را با افزایش یک ردیف اضافی برای پرده به انجام رساند، بافت پرده قادر به جذب موجهای صوتی و کاهش سروصداست.
-
پشتی: به یک واقعیت باید توجه شود که افزودن پشتی به مبلها و صندلیها میتواند تاثیر بسزایی در افزایش حجم بافت اثاثیه و جذب موجهای صوتی در داخل فضای داخلی خانه داشته باشد، استفاده از پشتیها نه تنها میتواند به زیبایی دکوراسیون بیفزاید، بلکه با افزایش لایههای بافتهای موجود در این مساحت، میزان انعکاس سروصدا را هم کاهش میدهد.
دیدگاه تان را بنویسید